S-a aflat care a fost ultima dorință a Ronei Hatner. Actrița nu a reușit să o îndeplinească

24 noiembrie 2023 8:00   Vedete românești

Rona Hartner, o actriță iubită pentru rolurile sale din filme și pentru energia sa contagioasă, a încetat din viață, ieri, la vârsta de 50 de ani, lăsând în urmă un gol profund.

Deși și-a cucerit admirația publicului prin interpretările sale și prin muzica sa plină de viață, pe patul de spital, Rona și-a mărturisit ultima dorință, care, din păcate, nu a fost împlinită înainte să plece din lumea aceasta.

Ronei Hatner, o moarte inevitabilă

Joi, 23 noiembrie, sora sa, Rinda, a făcut public anunțul cutremurător al decesului artistei. Cu o zi înainte, Rinda transmisese un mesaj în care dezvăluia că Rona trăiește ultimele clipe.

O avalanșă de lacrimi și rugăciuni s-au revărsat spre Rona Hartner din partea a mii de oameni care și-au exprimat susținerea lor. Însă, din păcate, toate acestea nu au putut schimba sfârșitul tragic al apreciatei artiste.

Cu mulți ani în urmă, Rona a învins cancerul de colon, dar în vara acestui an, a primit o veste cumplită: o altă formă a acestei boli a reapărut.

Medicii au diagnosticat-o cu cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastaze. A luptat din răsputeri, iar acum aproximativ o lună, anunțase că a învins boala datorită unui tratament intensiv.

A vrut să scrie o carte, dar nu a mai apucat

Cu toate acestea, ieri, talentata actriță și-a luat rămas bun de la această lume, părăsindu-ne cu o dorință neîmplinită în inimă.

Ea și-a exprimat dorința puternică de a scrie o carte despre viața sa, însă nu a reușit să o facă din lipsă de resurse materiale. În luna august, pe patul de spital, Rona Hartner a dezvăluit acest lucru.

„În momentul de față, nu am surse de venit, pentru că concerte au fost anulate, dar încerc să mă descurc cum pot. Poate o să discut cu o editură pentru a scrie cartea vieții mele, pentru a povesti poveștile care sunt dorite de mulți să fie ascultate, pentru că următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, a declarat Rona Hartner pentru Ciao.ro.

Mai multe