Să vezi și să nu crezi! Ce condiții a pus Adela Popescu pentru a reveni în televiziune

12 octombrie 2024 17:08   Vedete românești

Mulți sunt cei care așteaptă cu nerăbdare să o revadă pe Adela Popescu pe micile. Despre o nouă apariție la TV, Adela Popescu a vorbit recent și a mărturisit că există o singură condiție care să o convingă să facă acest pas. O aflați din continuarea articolului. 

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe, cântărețe și prezentatoare TV din țara noastră. Are o carieră de succes și o viață personală fără lipsuri. Deși s-a retras de mult timp de pe sticlă pentru a sta mai mult cu familia ei, soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că a primit propuneri de a reveni la TV. 

Adela Popescu: „Cu televiziunea analizez bine”

Ultimul job la TV pe care Adela Popescu l-a avut a fost în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de unde s-a retras pentru a petrece mai mult timp alături de copiii ei. Vedeta a declarat că în ultima vreme a tot primit propuneri de a reveni la TV, însă a impus o singură condiție: oferta pe care o va accepta trebuie să fie o adevărată provocare!

„Cu televiziunea analizez bine. De când sunt mamă și am copii și sunt mici, analizez foarte bine propunerile pe care le primesc. Trebuie să mă provoace, trebuie să fie altceva decât am făcut, trebuie să-mi aducă ceva în plus care să merite să mă țină departe de ei chiar și pentru un timp scurt”, a spus Adela Popescu, pentru Ciao.

„Eu m-am întors repede la muncă după fiecare naștere”

Motivul pentru care Adela a renunțat o perioadă la televiziune are legătură cu epuizarea, stresul și faptul că nu petrecea mult timp în compania copiilor ei. 

„Eu m-am întors repede la muncă după fiecare naștere. Dar la a treia, când veneam acasă de la emisiune, eram terminată. Mă așezam în genunchi să mă joc cu cei mici și în mintea mea era doar: Vreau să mă întind și să dorm! Mi-am dat seama că ceva nu era ok și acela a fost momentul în care am zis stop. Efectiv, nu mai puteam fizic”, a declarat Adela Popescu în podcastul lui Mihai Morar.

Mai multe