Să vezi și să nu crezi! Uite unde s-a angajat Vulpița: de aici își câștigă traiul

1 octombrie 2024 11:22   Vedete românești

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a revenit în mediul online cu o postare care i-a șocat până și pe cârcotașii acesteia: fosta vedetă „Acces Direct” pare că a revenit cu picioarele pe pământ și și-a găsit un job. Despre ce este vorba, aflați din articol. 

Fostul cuplu format din Vulpița și Viorel Stegaru a ținut ocupate luni bune ecranele celor de acasă. Au devenit personaje controversate în urma apariției lor la emisiunea „Acces Direct”, din cauza relației tumultoasă pe care o aveau și a problemelor conjugale pe care au decis să și le expună. 

Veronica s-a angajat vânzătoare

Viața Veronicăi și a lui Viorel s-a schimbat radical după ce au decis să spună „adio” celebrității și să revină în Vaslui. Problemele din cuplu și-au spus cuvântul: Veronica și-a părăsit soțul și copiii, iar de atunci rare au fost aparițiile sale. 

Recent, Vulpița și-a surprins fanii cu o apariție neașteptată: printre rafturile pline de legume și diverse produse ale unui magazin, lăsând de înțeles că s-a angajat ca și vânzătoare. 

S-a filmat pe ritmuri de manele, le-a transmis un mesaj fanilor și a lăsat postarea la aprecierea lor: „Vă aștept la mine la magazin”, a scris ea, în dreptul videoclipului.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are”

În decursul anului trecut, Veronica a devenit mamă pentru a treia oară, însă Viorel a avut îndoile în ceea ce a privit paternitatea nou-născutului. Bărbatul care nu și-a recunoscut copilul a încheiat orice relație cu mama acestuia, care ulterior a părăsit căminul conjugal. 

La acea vreme, persoane care se ocupau de cazul Veronicăi, declarau faptul că aceasta a refuzat ajutorul pe care i l-au propus: 

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au declarat persoane care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, potrivit vremeanoua.ro.

Mai multe