Vulpița, imagini inedite de la plajă! Cum s-a expus fosta soție a lui Viorel Stegaru

După o perioadă îndelungată de absență, Veronica Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița, a reapărut în mediul online, surprinzând pe toată lumea cu o postare de la mare. În urmă cu câțiva ani, Vulpița și Viorel Stegaru erau subiectul unor controverse intense, devenind personaje controversate în emisiunile TV datorită relației tumultuoase și problemelor lor conjugale expuse publicului.

Vulpița și Viorel, pe vremea când erau tot timpul în emisiuni. Foto: arhiva.
Vulpița și Viorel, pe vremea când erau tot timpul în emisiuni. Foto: arhiva.

De atunci, Veronica a ales să se retragă din atenția publică, lăsând doi dintre cei trei copii în grija fostului ei soț, Viorel Stegaru și părăsindu-l. Până de curând, puțini mai știau ceva despre viața ei, dar recent, Vulpița a surprins pe toată lumea cu o apariție neașteptată.

Revenirea Vulpiței pe internet

Vulpița acum, la mare.
Vulpița acum, la mare.

Veronica a publicat o imagine din concediul său la mare, în care apare relaxată, întinsă pe un prosop, purtând un tricou și pantaloni scurți. Această fotografie a generat imediat un val de reacții în rândul celor care o urmăreau pe vremea când apărea în emisiuni televizate.

Fanii au observat schimbările majore prin care a trecut fosta soție a lui Viorel Stegaru, atât din punct de vedere fizic, cât și social. Vulpița pare să fi trecut printr-o transformare semnificativă, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Unul dintre mesajele care a atras atenția spunea: „Cine a fost (o fată murdară, fără bani și cu coșuri) și cine e acum (o fată cu bani, curată, cu gene puse și fără coșuri). Mai bine ca mine". Acest comentariu arată opinia publicului asupra schimbării evidente pe care Veronica a făcut-o în viața ei.

Schimbările vizibile ale Vulpiței

De la aparițiile controversate din trecut, Vulpița pare să fi adoptat un stil de viață mai rafinat și să fie mult mai preocupată de aspectul ei. Transformarea sa a fost remarcată imediat de fani, care au observat că Veronica pare mult mai îngrijită, cu un look modern, inclusiv cu gene false, și un aspect general mai sofisticat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net