Vulpița, revenire în online: „O să vă anunț ceva”. Ce s-a întâmplat cu copiii pe care i-a abandonat: „Ce amărâtă e fetița”

Veronica, fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru a revenit în mediul online cu noi postări. Totul bine și frumos, până când un comentariu a scos la iveală noi detalii despre copiii Vulpiței, pe care i-a abandonat în urmă cu mai bine de un an de zile. 

Vulpița / foto: Arhiva Click!
Vulpița / foto: Arhiva Click!

Veronica și Viorel Stegaru au ținut ocupate multă vreme ecranele românilor, după ce deveniseră protagoniștii unei adevărate telenovele. Totuși, „celebritatea” a luat sfârșit pentru fostele vedete al emisiunii „Acces Direct” după ce au revenit în comuna vasluiană Blăgești. 

Veronica, pusă la zid de oameni!

La scurt timp după ce au ajuns acasă, Viorel și Vulpița au aflat vestea că tânăra este însărcinată pentru a treia oară. Cu toate acestea, relația lor a ajuns la final întrucât bărbatul s-a îndoit de faptul că el ar fi tatăl. 

A plecat de la Viorel și și-a lăsat cei doi copii în grija lui, iar pe ultimul în grija statului. A fost implicată într-o relație care nu a durat foarte mult, apoi a părăsit România vreme de câteva săptămâni. 

După ce a revenit pe meleaguri natale în urmă cu doar câteva luni, Veronica și-a reluat activitatea din mediul online. Cu toate că mulți internauți au primit-o cu brațele deschise, mai mulți au fost cei care au criticat-o pentru diverse acțiune săvârșite. 

Recent, femeia a postat o fotografie pe Instagramul ei, însă mulți au criticat-o pentru faptul că și-a abandonat copiii. Mai mult decât atât, dintr-un comentariu postat în secțiunea de comentarii ale fotografiei reiese faptul că fiica Vulpiței nu s-ar afla într-o stare prea bună: 

„Că și-a lăsat copiii pentru altu. Dacă vedeți ce amărâtă e fetița pe care o are... pe chipul ei se citește supărarea, ți se rupe sufletul!”; 

„Pune poză cu copii, așa fac mamele.” - au fost doar o parte din comentariile primite de Veronica, referitoare la faptul că nu își îndeplinește atribuțiile de mamă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj Napoca capitala Ardealului unde se organizeaza TIFF ul  foto tiff jpg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net