Viorel Stegaru a dat-o uitării pe Vulpița! S-a dus în vacanță într-un loc superb

După o poveste de dragoste intens mediatizată și urmărită de mii de români, Viorel Stegaru și Veronica, cunoscută sub numele de Vulpița, și-au spus, anul trecut, adio. În timp ce Vulpița a revenit la vechile ei obiceiuri, Viorel a decis să își schimbe viața și să se bucure de puțină relaxare și liniște. Recent, Viorel a fost surprins într-o vacanță superbă, undeva pe o plajă însorită, loc în care și-a găsit momentul de răgaz și evadare din tumultul vieții cotidiene.

Viorel Stegaru și Vulpița. Foto: arhiva.
Viorel Stegaru și Vulpița. Foto: arhiva.

Vacanța lui Viorel Stegaru: plajă, piscină și relaxare

Fără a dezvălui exact locul în care se află, Viorel Stegaru a împărtășit imagini din vacanța sa, arătându-ne peisaje superbe de la plajă și piscină. Brațele sale bronzate, dar neuniform, trădează faptul că a muncit mult sub soarele arzător al acestei veri. Acum, însă, Viorel pare să se bucure de bălăceală și de relaxare, lăsând în urmă tumultul ultimelor luni.

De la dragoste la ură, povestea dintre Viorel și Vulpița

Proverbul "de la dragoste la ură nu mai este decât un pas" pare să se potrivească perfect în cazul lui Viorel și al Vulpiței. Relația lor, atât de urmărită și discutată în mass-media, s-a sfârșit anul trecut, când nimeni nu se aștepta. Viorel Stegaru a anunțat despărțirea de Veronica, mama copiilor săi, după ce între ei au apărut neînțelegeri semnificative.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că Veronica a reluat obiceiurile care au făcut-o celebră, trimițând imagini indecente unor bărbați. Viorel a descoperit aceste conversații și, sătul de nenumăratele episoade similare, a decis să pună capăt relației. A ales să se ocupe de cei doi copii de unul singur, revenind în casa părinților săi, unde copiii au rămas în grija sa.

Cei care au urmărit povestea își amintesc probabil acuzațiile pe care soacra Vulpiței i le aducea acesteia. Veronica nu s-ar fi îngrijit de copii, lucru care a stârnit și mai mult furia soacrei sale, deja supărată de notorietatea negativă pe care familia lor a câștigat-o în sat.

Viorel Stegaru pare să fi dat-o uitării pe Vulpița

Viorel. Foto: arhiva.
Viorel. Foto: arhiva.

Viorel Stegaru pare hotărât să își refacă viața și să se concentreze pe bunăstarea copiilor săi. Vacanța pe plajă și la piscină este un prim pas în această direcție, oferindu-i ocazia de a se relaxa și de a se reîncărca pentru noile provocări care îl așteaptă. Cu sprijinul familiei sale, Viorel își construiește un nou drum, departe de scandalurile și tensiunile trecutului.

Viorel Stegaru pare să fi dat-o uitării pe Vulpița, alegând să se focuseze pe el însuși și pe copiii săi. Cu toate că despărțirea a fost dificilă, vacanța într-un loc superb cu plajă și piscină îi oferă momentul de respiro atât de necesar. Rămâne de văzut cum va evolua viața lui Viorel, dar un lucru este clar: este hotărât să își construiască un viitor mai liniștit și mai fericit pentru el și pentru copiii săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner reghecampf prodan skyjet png
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net