#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană, petrecere cu prințese și mascote de ziua Antoniei! Fiica ei cea mică a împlinit 4 ani! Ce cadou inedit a putut să-i ceară micuța. „Nu seamănă cu sora ei”

6 octombrie 2024 10:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană a organizat, în weekend, o petrecere pe cinste pentru fiica ei cea mică, Antonia. Micuța a împlinit patru anișori și a cerut un cadou inedit de ziua ei!

La 40 de ani, Sânziana Buruiană are cu ce se mândri. Are o familie bună de pus în ramă: un soț iubitor, pe fostul fotbalist Nicolae Zuluf, și două fetițe superbe, Antonia și Izabela. 

Sânzi a serbat-o cu prințese și mascote pe Antonia, fiica cea mică 

În week-end, Sânzi i-a organizat o petrecere pe cinste fiicei ei mai mici Antonia, care a împlinit patru anișori. A îmbrăcat-o pe Antonia în prințesică Barbie, iar toată tematica de la party-ul copiilor s-a învârtit în jurul personajului Barbie, de la mascote până la tortul roz bombon cu două etaje. 

 „Antonia a împlinit 4 anișori și și a dorit o petrecere alături de colegii ei de la grădiniță și alături de mascote. A avut o rochiță Barbie și un tort spectaculos tot Barbie.

Adoră personajele și mascotele, nu îi este deloc teamă de ele. De obicei, la vârsta ei, copii au diverse reacții ciudate atunci  când văd mascotele”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Ce cadou inedit a cerut micuța?

Mai mult, Sânziana a rămas mută de uimire atunci când fiica ei cea mică i-a dezvăluit ce cadou își dorește la doar patru anișori. 

 „Spre surprinderea mea, ea și-a dorit ca și cadou un corp uman. Este vorba de o jucărie care imită corpul nostru, de la schelet, organe interne până la piele. Cine știe, poate că o să o pasioneaze medicina pe viitor, nu?!

A mai fost încântată și de o masă de Lego. Am observat că are preferințe diferite față de surioara ei, Izabela, care e pasionată de modelling de mică”, ne-a mai spus Sânzi.

„Mai alăptez, dar îmi ia tot calciul”

Sânziana Buruiană (40de ani) a alăptat-o pe fiica ei cea mare, Izabela (8 ani), până când a început școala, iar pe fiica ei cea mică, Antonia, continuă să o hrănească la sân, chiar dacă are patru ani.

 „Mai alăptez, dar trebuie să am grijă să iau vitamine pentru că, după atâția ani de alăptat, îmi ia tot calciul.

De la 40 de ani, trebuie să avem grijă de sănătate, căci se produc anumite schimbări și este nevoie de suplimente de vitamine”, a mai spus Sânzi, pentru Click!

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe, Izabela și Antonia. 

Mai multe