Sânziana Buruiană încă o mai alăptează pe fiica sa de aproape patru ani: „De asta este așa talentată”

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (39 de ani) este o mamă eroină! Vedeta a mărturisit pentru Click! că și acum o alăptează pe fetița sa cea mică, Antonia, de trei ani și jumătate. Asta după ce timp de șase ani a alăptat-o și pe Izabela, fiica sa cea mare, până a mers la școală și i-a apropit alăptatul. Astfel că Sânziana Buruiană are opt ani și jumătate de când alăptează în continuu.

„Încă o mai alăptez pe cea mică și mă amuză faptul când mă întreabă lumea dacă o mai alăptez pe cea mică, iar eu glumesc cu ei și le zic că de asta este așa talentată, pentru că am alăptat-o pe cea mare foarte mult timp.

Acum alăptarea a rămas doar pentru cea mică. Izabelei i-am întrerupt alăptarea în totalitate, din momentul când a intrat la școală, însă pe cea mică o să fie destul de greu să o fac să renunțe, deși cred că este cazul, că am observat că am probleme cu cervicala și poziția incomodă în care stau de atâția ani de zile. Cred că alăptatul acesta prelungit se simte asupra organismului meu”, a spus Sânziana Buruiană, pentru Click!

Nemulțumirea lui Sânzi

Vedeta a dorit să vorbească și despre o problemă care o apasă sufletește în ultima perioadă! Și anume faptul că unii părinți se supără între ei atunci când copiii lor nu mai vorbesc unii cu alții:

„De când o am pe fata cea mare la școală, am constatat un lucru: faptul că ar trebui să se facă o educație a părinților. Eu una aș propune niște cursuri de educație a părinților care au uitat că pe vremea noastră, când copiii se supărau între ei, într-o oră se împăcau, și tot așa. Am constatat că sunt părinți mai copii decât copiii lor și se supără și ei dacă copiii sunt certați. Deci, ceva foarte interesant.

Situația aceasta mi se pare de-a râsu – plânsul. Eu i-am spus Izabelei să vorbească cu toată lumea, să fie sociabilă, dar din păcate mă confrunt cu cazuri de genul. Dacă doua fetițe nu sunt prietene, cealaltă se supără dacă Izabela se joacă cu fata cu care ea nu vorbește. Implicit părinții țin supărarea. Am observat cât copiii lor sunt certați, părinții lor nu se salută unii pe alții. Apoi când copiii lor încep să vorbească din nou...vorbesc și ei între ei. Mi se pare o mare prostie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net