Sânziana Buruiană are cu ce se lăuda! Ce se întâmplă cu fetița cea mică a vedetei: „M-a surprins...”

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (39 de ani) este tare mândră de cele două fetițe ale sale: Antonia (3 ani) și Isabela (7 ani) pe care le are împreună cu Nicolae Zuluf. Cele două micuțe ale fostei asistente de televiziune cresc de la o zi la alta și mai nou cea mică se pare că s-a și îndrăgostit de un coleg de la grădiniță spre amuzamentul mamei sale celebre.

„Cea mică m-a surprins recent când am aflat că îi place foarte mult de un băiețel de la grădiniță. Nu vrea să lipsească nici o zi de la grădi. Este foarte încântată de grădiniță, de tot ce se întâmplă acolo. Îmi povestește acasă tot ce face, cum se joacă, ce învață la grădiniță de la doamna educatoare, nu ai treabă cu ea, e domnișoară în toată firea.

Ne jucăm foarte frumos împreună. Eu sunt doamna educatoare și ea pe rând intră în rolul colegilor ei. Îmi e tare dragă. Este foarte important să asculți ce povestesc ele când se joacă că participă și fata cea mare, Isa la jocul nostru. Asa îți dai seama dacă le place sau nu să meargă într-un colectiv”, a spus Sânziana Buruiană pentru Click!

Ambițioase de mici

Sânziana Buruiană ne-a mai mărturisit și faptul că se bucură foarte mult că ambele fete sunt foarte active și nu preferă să stea foarte mult în fața televizorului:    

„De curând cea mică a început să meargă și la gimnastică. S-a acomodat foarte repede având-o ca exemplu pe surioara ei mai mare care face canto, gimnastica înnot și modelling. Se motivează una pe alta”.

Click! spune

Sânziana Buruiană (38 de ani) este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de șapte anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net