Sânziana Buruiană a schimbat prefixul! Cum se simte la 40 de ani? A avut un tort de vis!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost petrecere mare la piscină! Sânziana Buruiană a schimbat prefixul. Blonda a împlinit, pe 26 iunie, 40 de ani și s-a serbat, alături de familie.

Sânziana Buruiană: „Sunt copleșită de responsabilități”

Sânziana Buruiană a făcut 40 de ani! Fosta asistentă tv, care făcea furori pe sticlă cu bustul de dimensiuni impresionante, este acum o mămică fericită și împlinită. Sânzi are două fetițe, Izabela și Antonia, care-i ocupă tot timpul și o cam epuizează. 

De ziua ei, blonda a profitat din plin de gradele din termometre, și-a luat familia și au plecat cu toții să dea party la piscină. Distracția a fost în toi, iar, la finalul petrecerii, Sânzi a suflat cu putere în lumânările de pe tort. 

 „Am vrut efectiv să mă relaxez de ziua mea și să profit de faptul că sunt născută vara. Anul acesta am schimbat prefixul. Eu mereu am fost mai copilăroasă și poate că par mai tânără, dar fizic mă simt ca la 60. 

Sunt copleșită de responsabilități. Aștept să mă surprindă plăcut, totuși, această nouă etapă. Am primit cadou de la fetițe și de la prietene ținute de plajă și accesorii, iar soțul îmi pregătește o vacanță exotică, la plajă”, a spus Sânziana Buruiană , pentru Click!

Sânzi:  „Mai alăptez, dar îmi ia tot calciul”

Sânziana Buruiană (40de ani) a alăptat-o pe Izabela (8 ani) până când a început școala, iar pe fiica ei cea mică, Antonia, continuă să o hrănească la sân, chiar dacă are patru ani.

 „Mai alăptez, dar trebuie să am grijă să iau vitamine pentru că, după atâția ani de alăptat, îmi ia tot calciul.

De la 40 de ani, trebuie să avem grijă de sănătate, căci se produc anumite schimbări și este nevoie de suplimente de vitamine”, a mai spus Sânzi, pentru Click!

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe, Izabela și Antonia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ryanair avion jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net