#Victor Socaciu

Scandalurile din viața lui Victor Socaciu și divorțul tumultuos de Marina Almășan

27 decembrie 2021 13:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artistul Victor Socaciu a încetat din viață la vârsta de 68 de ani, în urma mai multor probleme de sănătate. Cântărețul suferise și un transplant de rinichi, de curând. El a fost căsătorit de 4 ori, iar una dintre soțiile sale a fost Marina Almășan, care i-a stat alături 16 ani. După divorț, cei doi s-au plimbat 5 ani prin tribunale. Cele două vedete s-au certat, după ce artistul a înșelat-o.

Veste tristă pentru admiratorii cunoscutului artist Victor Socaciu, dar și pentru cele ce l-au iubit în viața asta. Solistul a fost curtat de multe femei de-a lungul timpului, însă doar unele dintre ele au ajuns și în fața altarului cu acesta. Din nefericire însă, trei dintre relațiile lui de amor au sfârșit prin divorț, printre care și povestea de iubire cu Marina Almășan.

Regretatul artist Victor Socaciu are „la activ” trei divorțuri. Din anul 2016 acesta a fost căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste până când moartea i-a despărțit, potrivit zicalei.

„Victoraș' este acum un Victor', în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită. Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață”, a declarat Marina Almășan, într-un interviu pentru impact.ro, în 2020.

Victor Socaciu, acuzat de infidelitate

„Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei.

El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel”, a declarat Marina Almășan pentru Libertatea în urmă cu ceva vreme.

Marina Almășan, acuzată și ea că l-ar fi înșelat pe artist cu Georgică Cornu

La scurt timp după divorțul de Victor Socaciu, Marina Almășan s-a afișat la brațul milionarului Georgică Cornu. La scurt timp, Victor Socaciu a declarat că prezentatoarea TVR l-a înșelat, la rândul ei.

„Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr… Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică…” , spunea Marina, în urmă cu ceva timp.

Femeile din viața lui Victor Socaciu

Victor Socaciu a fost căsătorit de 4 ori. Solistul a renunţat pentru prima dată la burlăcie la vârsta de 25 de ani, când s-a căsătorit cu Doina, prima femeie „serioasă” din viața lui, despre care însă nu se știu foarte multe. Aceasta a fost profesoară de engleză și l-a făcut pe artist tata pentru prima dată. Totuși, povestea lor nu a durat mult, după ce cântărețul ar fi înșelat-o cu cea ce urma să îi fie cea de-a doua soție.

 După divorțul de Doina, Socaciu s-a căsatorit cu „amanta”, actriţa Cornelia Pavlovici, alături de care a rezistat 12 ani! „Un divorţ nu e un capăt de lume. Înseamnă doar că vraja iubirii a trecut. Nu poţi da vina pe nimeni pentru asta”, spunea aceasta atunci, la Antena 1. Zvonurile au fost și atunci legate de infidelitatea cântărețului.

După separarea de Cornelia, Socaciu a mai bifat un mariaj de 16 ani cu Marina Almăşan, cu care are un băiat, pe Victoraş. Ei au divorţat în anul 2012, aducându-și acuze la vremea respectivă. Divorţul lor a fost însă cu scântei, ea acuzându-l tot de infidelitate, dar şi că nu se ocupă de fiul lor. 

În 1996, între Marina Almășan şi artist s-a înfiripat o poveste de dragoste, deşi fiecare era căsătorit. Ea a divorţat atunci pentru a se căsători cu Victor, în acelaşi an. După divorțul cu scandal, Socaciu s-a căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion, în 2016.

Victor Socaciu are trei copii din trei relații diferite

Artistul are trei copii, din trei relații diferite. Pe Iulia o are cu prima soție, Doina. Ani de zile, artistul nu și-a văzut fiica, întrucât aceasta a emigrat, împreună cu mama ei, în Australia. Ulterior, aceasta a revenit în țară și s-a apropiat de tatăl ei.

Alessia Ana-Maria este rodul iubirii dintre Socaciu și o sibiancă, iar Victoraș, unicul fiu al artistului, s-a născut în timpul căsniciei acestuia cu vedeta TV Marina Almășan.

Mai multe