Scărlătescu, beat la filmări?! O asistentă i-ar fi făcut perfuzie chiar pe platourile Antenei: „Venea ciugulit”

14 octombrie 2023 17:09   Vedete românești

Vestea că cei 3 jurați de la Chefi la Cuțite nu vor mai face parte din proiectul culinar al Antenei 1 a venit ca un fulger în televiziune. Cu toate acestea, o altă informație stă pe buzele tuturor, acum: Scărlătescu ar fi venit beat la filmări și ar fi avut nevoie chiar de îngrijiri medicale.

„Venea ciugulit la filmare”

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, chef Cătălin Scărlătescu s-ar fi prezentat, la filmări, într-o stare nu prea...potrivită. Celebrul bucătar și jurat, pardon, fost jurat al emisiunii, ar fi fost cam euforic pe platouri, motiv pentru care ar fi avut nevoie de îngriji medicale: o perfuzie care să-l pună pe picioare!

”În sezonul de anul acesta, Scărlătescu venea `ciugulit` la filmare. S-a întâmplat de mai multe ori. Ba chiar într-o zi de filmare, producătorii au chemat o asistentă, pentru că Scărlătescu nu se simțea prea bine. I-a făcut perfuzie, așa a fost pus pe picioare. Și a filmat scenele din acea zi. Dar nu i-a fost deloc ușor”, a dezvăluit o sursă din interiorul Antenei 1, pentru cancan.ro. 

Mona Segall, șocată de decizia celor 3 chefi

Mona Segall, producătorul emisiunii-concurs Chefi la Cuțite a declarat că a rămas șocată de decizia chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de a nu mai participa la filmările proiectului. De asemenea, a punctat faptul că a aflat de decizia lor cu o lună înainte de începerea filmărilor, iar chefii au invocat, drept motiv, oboseala. 

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziunea, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall.

Mai multe