Secretul Gabrielei Cristea pentru zilele caniculare. La ce truc apelează vedeta pentru a evita deshidratarea

24 iunie 2024 5:37   Vedete românești

În fiecare an, zilele de vară, cu temperaturi tot mai ridicate, vin cu o serie de provocări pentru starea noastră de bine. Gabriela Cristea are un truc la care apelează pentru a face față zilelor toride ale verii. La ce metodă recurge prezentatoarea TV pentru a preveni deshidratarea?

Odată cu sosirea verii, temperaturile ridicate devin o constantă, iar hidratarea corespunzătoare devine esențială. Căldura ne poate crea un adevărat disconfort termic, dar și stări de greață și amețeală. Cum este extrem de activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi fiecare moment din viața ei, Gabriela Cristea a oferit de această dată un truc extrem de util pentru zilele toride ale verii.

Prezentatoarea TV a mărturisit că face față cu greu acestor temperaturi ridicate, însă apelează la o metodă pentru a se hidrata cât mai bine. Prin urmare, soția lui Tavi Clonda i-a sfătuit pe internauți să consume mai multă sare în această perioadă. Vedeta a explicat că, prin transpirație, corpul nostru pierde săruri importante, ducând astfel la deshidratare.

La ce truc apelează Gabriela Cristea în zilele caniculare

De altfel, există și o altă variantă. Gabriela Cristea dizolvă pastile cu săruri în apă. Prin acest mod, i se face sete mai des și își ține organismul hidratat pe această caniculă.

„Hei, dragilor! Cum suportați căldura? (...) Vă sfătuiesc să mâncați un pic mai sărat în perioada asta. De ce? Pentru că prin transpirație se pierd și sărurile. Atunci aveți nevoie de o cantitate un pic mai mare de sare, ca să nu vă deshidratați. Eu, de exemplu, am o altă variantă. Mi-am desfăcut aici o pastilă cu săruri și să știți că le dau și fetelor câte o jumătate de pastilă pe zi, pentru că nu îmi place să mănânc sărat. Vedeți și voi care variantă vi se potrivește mai bine, pentru că există riscul deshidratării”, le-a spus Gabriela Cristea urmăritorilor, prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.

Mai multe