Secretul siluetei Corinei Chiriac, la cei 74 de ani. Cum a reușit artista să slăbească 35 de kilograme și ce face pentru un ten de porțelan

9 octombrie 2024 15:46   Vedete românești

Corina Chiriac (74 de ani), cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță din România, a dezvăluit secretul care a ajutat-o să topească 35 de kilograme. Care a fost dieta care a ajutat-o pe vedetă să aibă silueta dorită, descoperiți din rândurile de mai jos. 

De-a lungul carierei sale, Corina Chiriac s-a făcut remarcată datorită talentului, carismei și seriozității sale. Mereu debordând pe scenă și în fața camerelor de filmat cu o energie bună, aceasta a reușit să cucerească inimile milioanelor de români care o admiră. 

Artista a slăbit cu ajutorul medicului nutriționist 

În urmă cu ani de zile, Corina Chiriac a apelat la ajutorul medicului nutriționist pentru a o ajuta să slăbească. Mânată de ambiție și seriozitate, vedeta a urmat cu strictețe un regim disociat care a ajutat-o să slăbească 35 de kilograme, format din cinci mese pe zi, dintre care trei mese principale și două gustări între acestea. 

„Găteam seara și a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, pește la grătar cu spanac opărit, legume înăbușite, cașcaval cu ardei gras și astfel, între două filmări sau drumuri, făceam pauză și mâncam. Întotdeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumăpăram apă plată” - povestea îndrăgita artistă la vremea aceea, conform informațiilor apărute în presă. 

Corina Chiriac, un ten de porțelan. Trucul care o ajută de ani de zile

La cei 74 de ani ai săi, Corina Chiriac afișează mereu un ten de porțelan, fără prea multe riduri și imperfecțiuni. Declara că principalul lucru pe care îl face este să nu se expună foarte mult la soare. 

„În urmă cu 20 de ani în urmă, am făcut o operaţie majoră, în urma căreia doctorul mi-a zis să am grijă cu pielea. Am fost foarte ascultătoare. Contează foarte mult şi ce mănânci. De zeci de ani nu mă mai expun cu faţa la soare”, a declarat Corina Chiriac, cu câțiva ani în urmă, la Antena Stars.

Ce produse de îngrijire folosește actrița 

Într-un interviu exclusiv Click!, Corina Chiriac mărturisea faptul că are mai multe rețete băbești pentru îngrijirea tenului și apelează la un produs cunoscut de femeile din întreaga țară.

„Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece.

Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire”, ne spunea Corina Chiriac.

Mai multe