#Exclusiv Click!

Sensy s-a cununat religios în weekend! Cum a arătat mireasa graviduță? Imagini de la nuntă

21 mai 2023 10:48   Vedete românești

Cunoscută influenceră Sensy s-a cununat și religios, week-end-ul acesta, cu alesul inimii ei Vlaentin. Sensy a avut parte de o nuntă ca-n povești la Tulcea , cu peste 350 de invitați. Mireasa este însărcinată în cinci luni și va aduce pe lume un băiețel.

Sensy (33 de ani) a făcut nuntă mare, sâmbătă 20 mai, la Tulcea, cu alesul inimii ei, Valentin. Influencera trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de partenerul ei, Valentin, de mai bine de șapte ani. Până la cununia civilă, din octombrie anul trecut, ea nu a vrut să facă publică identitatea bărbatului alături de care, pe 20 mai, a pășit și la altar.

Sensy: „Mi-au venit toate stările posibile, am o adrenalină de nu mai simt nimic”

Influencerița a dat o petrecere cu 100 de persoane la cununia civilă, de anul trecut, iar acum la cununia religioasă au venit peste 350 de invitați. Miresica, graviduță în cinci luni, a îmbrăcat o rochie de mireasă strânsă pe trup care a lăsat la vedere burtica!

Sensy și soțul ei au aflat cu câteva zile înainte și sexul bebelușului: vor avea un băiețel.

Doamne, câte emoții am avut, mai ales la valsul miresei. Noi suntem doi oameni care nu au nici o treabă cu coregrafiile, dar asta ne-a ieșit plini de emoții și după doar patru repetiții.

Mi-au venit toate stările posibile, am așa o adrenalină de nu mai simt nimic”, s-a confesat Sensy, după valsul miresei.

Sensy este însărcinată în cinci luni și va avea un băiețel „O să-l cheme ca pe mamaia!”

Sensy a postat pe 1 aprilie prima radiografie cu bebelușul, chiar pe contul ei de Instagram. Lumea a crezut, inițial, că e o glumă, asta pânăc ând Sensy și-a arătat și burtica de graviduță, într-un Instastory făcut la Paris, în fața turnului Eiffel.

Întotdeauna am visat să am un băiețel și uite că Dumnezeu așa a vrut. E un copil trimis de Dumnezeu. Am și numele pregătit pentru el, e numele lui mamaia de fată! Deocamdată, îl ținem secret”, ne-a mai spus graviduța Sensy.

Sensy este un nume cu greutate printre influencerii și bloggerii de la noi din țară. A devenit cunoscută publicului larg, după ce a participat la emisunea „Bravo, ai stil”, sezonul 7 (de la Kanal D).

Frumoasa blondină activează în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, încă din anul 2016.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe