Sezonul aniversărilor în rândul copiilor de vedete. Cătălin Măruță, Mihai Morar și Ilinca Vandici și-au serbat copiii

24 iulie 2023 13:43   Vedete românești

A fost weekend-ul petrecerilor! Familiile Măruță și Morar, dar și Ilinca Vandici, și-au serbat copiii. Cei mici au avut parte de petreceri pe cinste, iar distracția și voia bună au fost la ele acasă.

Eva Măruță a împlinit 8 ani

Eva Măruță, fiica celebrului Cătălin Măruță (45 de ani) și a Andrei (36 de ani), a împlinit 8 ani, pe 23 iulie, fiind răsfățata familiei. Ea a fost sărbătorită și cu câteva zile înainte de a pleca în vacanță cu familia, dar și în vacanță, așadar, a avut parte de cadouri la dublu.

„La mulți ani minunați, iubirea noastră! Astăzi este o zi specială pentru tine, deoarece împlinești 8 ani de când ai venit pe lume. Fiecare zi petrecută cu tine este o aventură minunată, iar privirea ta plină de curiozitate și zâmbetul tău dulce au adus mereu lumină în jurul nostru. Te iubim, Eva!”, a fost mesajul pe care Cătălin Măruță i l-a transmis Evei, fiicei sale, chiar duminică, pe 23 iulie, de ziua ei, atunci când a împlinit 8 ani. 

Familia Măruță a plecat în vacanță și sunt cu toții extrem de entuziasmați că vor petrece mai mult timp împreună. Iar înainte de a pleca spre destinația de vacanță, Eva a fost sărbătorită alături de câteva prietene de-ale ei, la un salon de beauty, acolo unde a fost răsfățată pe cinste.

Ce tort i-a făcut Ilinca Vandici băiețelului său

Cea mai mare bucurie din viața Ilincăi Vandici (37 de ani) este fiul ei, Zian, căruia i-a făcut în weekend ziua de naștere. 

Castel gonflabil, mascote, vată de zahăr, nenumărate jocuri, foc de artificii și un tort cu Titanic. Ilinca Vandici a fost mereu cu zâmbetul pe buze și s-a distrat cot la cot cu fiul ei și invitații de la ziua lui de naștere.

„La mulți ani, minunea vieții mele! Te iubesc până dincolo de univers!”, a fost mesajul pe care vedeta Kanal D i l-a transmis fiului său. 

Ilinca Vandici a traversat o perioadă nu tocmai fericită, după ce a anunțat divorțul de tatăl copilului său, Andrei Neacșu, după 6 ani de relație. Vedeta se concentrează acum pe creșterea fiului său și pe jobul pe care îl are, fiind extrem de dedicată.

Mihai Morar a serbat-o pe Roua

Mihai Morar (41 de ani) a avut parte și el de o super petrecere pentru micuța Roua, mezina familiei. La împlinirea celor 4 ani, Roua s-a bucurat de o petrecere frumoasă alături de familia ei și de Fetița Zurli. 

Bun venit în Roualand! De 4 ani oceanul încape într-o picătură și lumea toată într-o creatură. La mulți ani, Roua Morar! De 4 ani, Roua e pe drumul ei! Din 24 iulie 2019, ora 9.24, minunile există! Să ne trăiască!”, a transmis Mihai Morar cu ocazia aniversării fiicei sale, minunea din viața familiei Morar pe care o iubește nespus.

De asemenea, Mihai Morar este foarte mândru și de gemenele sale, Mara și Cezara, în vârstă de 14 ani.

Mai multe