Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa: ,,E ea nebună..."

21 septembrie 2022 7:11   Vedete românești

Deși Bia Khalifa a declarat de mai multe ori că a a avut o relație cu Tudor Sișu, acesta neagă totul și spune că modelul Onlyfans îi este prietenă, însă nimic mai mult. Rapper-ul consideră că Bia inventează astfel de lucruri pentru a atrage atenția din partea presei.

Sișu a mărturisit că diferența de vârstă este mult prea mare pentru a exista o relație amoroasă între ei.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu. E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea că a văzut că pune presa botu′ și face ea de nebună așa.

Citește și: Dan Negru, reacție virulentă la conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade: «Nu reprezintă România»

Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu. Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea”, a declarat Tudor Sișu pentru cancan.ro.

Bia a avut mereu declarații controversate, care au pus pe toată lumea pe gânduri. În emisiunea  „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, deranjată de comentariile lui Cristi Mitrea,  aceasta a spus că are șapte iubiți. Tudor Sișu a dezvăluit că este posibil ca Bia să aibă acest număr de bărbați în viața ei, însă tinerii nu ar trebui să o ia drept model.

„Se poate, nu știu, o avea, îți dai seama, dar nu împărțășesc intimități d-astea. Ce să zic, în ziua de azi, nu vezi… Bine măcar că vrea să fie femeie, asta e important, știi. Acum, na…

Ea nu e un model pentru tineri neapărat. Ea e o tipă care e impăcată cu ea, foarte dezinvoltă. Face agitație, se inflamează și îi place, că așa sunt copiii, și asta e singura chestie. N-avem nicio treabă, nu”, a mai spus rapper-ul.

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa a devenit cunoscută după apariția la emisiunea „iUmor”, unde a prezentat un număr de roast în fața juraților, îmbrăcată în măști de protecție. Aceasta este foarte cunoscută pe OnlyFans, iar în prezent este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Mai multe