Smiley, imagine emoționantă alături de bunica sa. Ce gest superb a făcut soțul Ginei Pistol: „Pentru un om foarte special...”

3 septembrie 2024 13:00   Vedete românești

Smiley (41 de ani) a atras ieri atenția tuturor fanilor, cu o fotografie pe care a publicat-o pe rețelele de socializare. Cântărețul apare alături de bunica sa, care a împlinit vârsta de 89 de ani. Cu această ocazie, partenerul Ginei Pistol a scris un mesaj emoționant, care a stârnit mii de emoții.

Smiley și-a vizitat bunica de ziua ei de naștere

Ieri, pe 2 septembrie, Smiley a reușit să capteze atenția tuturor fanilor săi, prin intermediul unei fotografii rare în care apare alături de bunica sa. Femeia a împlinit 89 de ani, iar cu această ocazie, atât cântărețul, cât și restul familiei au plecat la Pitești, unde locuiește aceasta, pentru a-i serba ziua de naștere. În dreptul imaginii, soțul Ginei Pistol a scris și un mesaj, de-a dreptul emoționant. 

„Astăzi toată familia s-a mutat la Pitești pentru un Om foarte special din viața noastră! Anul ăsta bunica face 89 de ani ❤️ La mulți ani!”, a scris Smiley pe Instagram.

Fanii lui Smiley au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au transmis bunicii acestuia o mulțime de urări, dar și complimente. 

La mulți ani! Să-ți trăiască bunica, să fie sănătoasă alături de părinții tăi și de nepotul ei!”/ „La mulți ani, bunicii tale! Ce zâmbet frumos are pe chip” / „La mulți ani, să fie sănătoasă și să te bucuri de ea”/ „Emoționant, Smiley! Se vede că îți iubești rădăcinile”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea artistului. 

Părinții lui Smiley s-au mutat aproape de nepoata lor

De când a apărut micuța Josephine în viața lui, Smiley s-a schimbat radical. Artistul își petrece foarte mult timp alături de fiica sa, lucru pe care l-au urmat și părinții acestuia. Cei doi și-au dorit să fie mai aproape de nepoata lor, astfel că și-au cumpărat o casă în zona în care locuiesc Smiley și Gina Pistol.

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”, spunea Smiley cu ceva timp în urmă, pentru Unica.ro.

Mai multe