Soția lui Ștefan Bănică, bombă sexy! Lavinia Pîrva și-a scos silicoanele la înaintare la un concert

3 iunie 2024 17:13   Vedete românești

Lavinia Pîrva, una dintre cele mai cunoscute personaje din în peisajul media românesc, a reușit să-și pună din nou fanii pe jar, atât cei care vin la concertele ei, cât și cei din mediul online.

Soția lui Ștefan Bănică Jr a susținut un concert ieri, 2 iunie, unde a interpretat muzică balcanică într-o ținută care îi pune în valoare bustul generos, spre deliciul admiratorilor care o urmăresc în mediul online.

Cunoscută și datorită căsniciei cu Ștefan Bănică Jr

Născută pe 14 februarie 1986, în București, ea și-a câștigat popularitatea prin talentul și frumusețea ei, dar și prin legătura sa cu celebrul artist român Ștefan Bănică Jr.

Cu toate acestea, poate cea mai cunoscută latură a ei este cea personală, fiind soția lui Ștefan Bănică Jr., unul dintre cei mai îndrăgiți și respectați artiști români. Căsătoria lor a fost mereu subiect de interes pentru mass-media, iar povestea lor de dragoste a captivat publicul.

Lavinia și Ștefan formează un cuplu puternic, iar relația lor este adesea considerată un model de echilibru și armonie în lumea showbiz-ului românesc. Cu toate provocările și presiunile vieții publice, cei doi par să își mențină legătura lor puternică și să se susțină reciproc în carieră și în viața personală.

Câți bani cere Lavinia Pîrva pentru 45 de minute de concert

Lavinia Pîrva este gata să urce pe scenă și să încânte publicul la evenimente, însă cei interesați de prezența ei la petrecerile lor trebuie să fie pregătiți să aloce o sumă considerabilă.

Pentru o reprezentație solo de 45 de minute, artista solicită suma de 2.000 de euro, în timp ce pentru a cânta alături de trupă, tariful este de 2.500 de euro.

Chiar și cu ritmul alert al activităților sale profesionale, Lavinia afirmă că reușește să își mențină un echilibru între viața personală și cea profesională.

„Nu doresc să mă laud, dar mă descurc. Și chiar foarte bine. Cu atât mai mult acum, când am început un proiect nou, un întreg album pe care urmează să-l lansez. Am finalizat piesele noului proiect și urmează să filmez videoclipuri pentru fiecare dintre ele. Este o muncă considerabilă. Am multe concerte în program, iar muzica balcanică a prins foarte bine.

În general, încerc să mă întorc cât de repede pot, indiferent dacă am sau nu momente de odihnă. Fac acest sacrificiu pentru că îmi este dificil să fiu departe de cei dragi pentru o perioadă îndelungată. M-am obișnuit cu această dinamică, deoarece am fost mereu alături de cei dragi. Nu îmi place să fiu departe de ei pentru mult timp. Totuși, știu că și ei s-au obișnuit. Ei știu că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Și avem norocul să mai avem și sprijinul mamei mele”, a declarat Lavinia Pîrva.

Mai multe