Lavinia Pîrva, momente extrem de dificile. Anunțul care a întristat pe toată lumea: „Nu au fost de acord"

Lavinia Pîrva a dezvăluit o veste tristă pentru fanii și susținătorii săi. Artista a spus că a trecut prin momente dificile și că nu se aștepta la o asemenea lovitură. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a sperat că totul se va remedia, însă fără succes!

Lavinia Pîrva, momente extrem de dificile
Lavinia Pîrva, momente extrem de dificile

Momente grele pentru Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a avut parte de momente foarte triste după ce toată munca depusă până acum s-a dus pe apa sâmbetei. Mai exact vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că i-a fost închis canalul de Youtube unde postase mai multe cover-uri ale unor melodii sârbești. Totul s-a întâmplat după ce a fost acuzată că a încălcat drepturile de autor. 

Lavinia este foarte lăudată și apreciată pentru talentul său, iar melodiile sârbești pe care le interpreta erau ca o gură de aer proaspăt în industrie. Totuși, acest lucru nu a fost suficient pentru a împiedica închiderea canalului pentru care spune că a depus foarte multă muncă. Artista a declarat că a făcut tot posibilul să remedieze situația, însă fără succes.

Acum nu poate face altceva decât să accepte situația și să meargă mai departe. Totuși, soția lui Ștefan Bănică Jr. a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat până acum și a declarat că, în ciuda acestui impediment, nu are de gând să se lase de acest gen muzical față de care are un respect deosebit, făcând parte din copilăria sa.

Hello! Vreau să vă povestesc un lucru care mi s-a întâmplat în ultima perioadă, și anume că am pierdut canalul de Youtube. Canal pentru care am muncit destul de mult, iar lucrul acesta s-a întâmplat pentru faptul că am ales să cânt niște cover-uri ale unor piese sârbești. Eu, fiind din Timișoara, crescând cu muzica asta, mi-a făcut plăcere să am astfel de muzică în repertoriu.

Dar, din păcate, nu am putut să merg cu proiectul ăsta mai departe, deoarece producătorii și compozitorii piesei nu au fost de acord, astfel încât au ales să închidă canalul, deși eu le-am oferit, bineînțeles, monetizarea și am trecut drepturile autorilor. Dar, pur și simplu, nu au fost de acord", a spus Lavinia Pîrva, pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net