Soțul Ancăi Molnar, gest plin de iubire și durere la câteva zile după ce și-a îngropat soția. Ce a dus la mormântul acesteia

17 iunie 2024 7:21   Vedete românești

Moartea Ancăi Molnar a semănat doar durere și suferință în sufletele celor care au iubit-o și care i-au fost aproape în ultimele clipe ale vieții sale. Recent, Claudiu, soțul ei, a mers la cimitir și a făcut un gest de-a dreptul emoționant. 

Joi, pe 13 iunie, Anca Molnar (35 de ani) a fost condusă pe ultimul drum. Durerea cea mai mare a fost simțită de către fiul și soțul ei, care nu o mai pot avea alături. 

Soțul Ancăi Molnar, mesaj plin de durere

Cu toate că a luptat cu ultimele puteri pentru a scăpa de nemilosul cancer, boala a fost mai puternică decât Anca Molnar. La scurt timp după ce și-a înmormântat soția, Claudiu a mers la mormântul său, unde a făcut un gest de-a dreptul emoționant: i-a dus cafeaua ei preferată și prăjitura pe care regretata make-up artistă obișnuia să o mănânce: miniamandină. Gestul său a fost făcut cunoscut publicului printr-o postare pe Facebook. 

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată "miniamandina". Iubirea mea… Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină… Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci… De tot ce făceam împreună. Pffff….”, a scris Claudiu Molnar, pe Facebook.

Claudiu Molnar, răpus de durere după moartea soției 

La scurt timp de la trecerea în neființă a Ancăi Molnar, soțul său și-a exprimat durerea prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. 

„Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche.  Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine. Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris Claudiu, soțul Ancăi Molnar.

Mai multe