Soțul Ancăi Molnar, mesaj sfâșietor după înmormântarea make-up artistei. Ce a putut să spună bărbatul: „Ai plecat, iubita mea...”

14 iunie 2024 11:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Molnar, make-up artista care a decedat în urmă cu câteva zile, a lăsat în urma ei multă durere și suferință. Soțul ei, Claudiu, este răpus de durere și încearcă să își adune puterile pentru a-i fi alături fiului său. Bărbatul a transmis un mesaj sfâșietor în mediul online, după înmormântare.

„Te iubesc pentru totdeauna”

Joi, pe 13 iunie, Anca Molnar (35 de ani) a fost condusă pe ultimul drum, iar cei dragi sunt la pământ de când tânăra a pierdut lupta cu boala. Cel mai greu a fost pentru soțul și fiul make-up artistei, care și-au luat adio de la ea pentru tot restul vieții. Chiar astăzi, Claudiu Molnar, a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor, în care a precizat că îi este foarte dor de soția sa.

„Ai plecat, iubita mea. Mi-e atât de dor deja. Te iubesc pentru totdeauna. Odihnă veșnică”, a scris Claudiu Molnar, pe contul său de Instagram.

Ultima perioadă din viața lui Claudiu s-a transformat într-un adevărat coșmar, deoarece a trebuit să accepte faptul că partenera sa a decedat. Bărbatul și-a exprimat suferința în câteva cuvinte.

„Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche.  Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine. Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris Claudiu, soțul Ancăi Molnar.

Cum a primit Anca Molnar vestea că are cancer

Alina Radi, prietena Ancăi Molnar a dezvăluit cum a aflat make-up artista că se confruntă cu o boală nemiloasă, și anume, cancerul. 

„Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!

Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pe mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!”, a declarat Alina Radi pentru Playtech.ro.

Mai multe