Stephan Pelger, declarații dramatice despre lupta sa cu depresia și drogurile: „Am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani...”

8 iunie 2023 14:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lumea modei a fost lovită de un șoc puternic după ce s-a aflat vestea despre sfârșitul tragic al lui Stephan Pelger. Conform primelor informații, creatorul de modă s-ar fi spânzurat. Cu doar câteva luni în urmă, el a vorbit despre problemele provocate de depresie și de insomnie, ce au dus la dependență de medicamente și alcool.

Lumea modei a suferit un șoc puternic după ce s-a aflat vestea despre sfârșitul tragic al lui Stephan Pelger. Potrivit primelor informații apărute după aflarea veștii, creatorul de modă ar fi fost găsit spânzurat de către unul dintre vecinii săi.

Din nefericire, acesta se confrunta cu mai multe probleme, cum ar fi depresia, insomnia, iar datorită diferitelor tratamentelor pe care le-a luat în încercarea de a se pune pe picioare, el a dobândit și probleme cu dependența de alcool, medicamente și droguri.

În vârstă de doar 43 de ani, Stephan Pelger a vorbit chiar lunile trecute despre probleme sale în cadrul unei apariții la Xtra Night Show, moderat de către Dan Capatos. Apariția sa la emisiune a venit chiar după ce a anunțat că urmează să se interneze din nou la dezintoxicare.

„Sufăr de depresie de la 10 ani”

Vorbind despre problemele sale, el a spus că acestea s-au agravat după incidentul de la Cannes, când, în anul 2018, creatorul de modă a fost răpit, jefuit, cât și bătut de către 2 femei. „Pastilele (pentru insomnie) sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor”, a spus creatorul de modă despre medicamentele pe care le lua.

Vorbind despre lupta sa cu depresia, Stephan Pelger a declarat că „sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. După care la 21 de ani la Viena, după care 34 la Munchen.” Când a venit vorba despre modul în care este abordată problema depresiei în țara noastră, Stephan Pelger a spus că „este un subiect taboo. Nimeni nu vorbește de depresie, de singurătate.”

Continuând subiectul luptei sale cu depresia, creatorul de modă a spus: „am momente în care cad atât de rău. Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat. Cineva care nu trece prin asta nu înțelege.”

Mai multe