#Exclusiv Click!

Tatăl Denisei Manelista, praznic cu friptură de porc și sarmale pentru fiica sa! Declarații exclusive

9 iulie 2023 16:00   Vedete românești

Pe 23 iulie se împlinesc șase ani de când Denisa Răducu alias Manelista a fost răpusă de un cancer sever la ficat, diagnosticat în ultimele sale momente de viață. Contactat de Click!, tatăl regretatei artiste de muzică de petrecere ne-a dezvăluit că sâmbăta care vine o să îi facă acasă, în Ștefănești ( județul Vâlcea – n.r), praznic cu friptură de porc și sarmale.

Denisa Răducu era o artistă tânără cu succes în industria muzicală, dar și cu noroc pe plan personal. Partenerul său de viață care era stabilit în Spania, iar cei doi doreau foarte mult să se căsătoreasă. Însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru că blondina, la vârsta de 27 de ani, din cauza unor problemele medicale acute, a murit!

Așa că de atunci tatăl regretatei cântărețe are grijă de sufletul fiicei sale care acum este în Cer.

„Sâmbătă urmează să îi fac pomană fiicei male. O să fie pe masă, pentru cei care vin, aperitiv, felul doi, trei și prăjituri. O să pregătesc friptură de porc, sarmale, tort o să fie și cum spuneam și prăjituri.

Fosta mea soție nu vine la praznic, ea este plecată în Spania, iar fiica cea mare pleacă mâină înapoi în străinătate. A venit acum pentru câteva zile în România dar nu a mai putut sta și la praznic din cauză că soțul ei trebuie să meargă la lucru acolo. Nu s-a putut învoi mai mult de la serviciu.

Nu știu câte persoane o să fie la praznic. La noi aici, în perioada aceasta lumea mai este plecată, dar o să zic din timp, zilele acestea, că fac praznic pentru fiica mea și sper să știe cât mai multă lume și să vină. O să merg prima dată la Biserică sâmbătă, la slujbă, cu colivă și colac, după care o să fac o masă la noi acasă pentru că așa se face aici, la noi.

Au trecut șase ani, șase ani de suferință și greutate sufletească. Nu mi-a fost deloc ușor. Este și normal să am grijă de sufletul ei chiar dacă nu mai este printre noi, a plecat așa de tânără”, a declarat Emilian Răducu pentru Click!

Click! spune

Până la vârsta de 27 de ani, Denisa Răducu strânsese o avere frumușică. Regretata cântăreață de muzică de petrecere avea cumpărat un apartament, în București, începuse construcția unei case, în comuna sa natală, și conducea un autoturism de lux.

De asemenea, pe lângă veniturile adunate din cântări, regretata solistă mai primea bani și din drepturile de autor. Din cauza acestor venituri s-a și iscat, recent, un adevărat conflict între tatăl Denisei și unchiul ei, Florin Pește, cel care i-a fost și impresar.

Mai multe