Tavi Clonda a spus adevărul despre începutul relației cu Gabriela Cristea: „Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită”

14 noiembrie 2023 21:06   Vedete românești

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se iubesc de ani de zile, iar din povestea lor de dragoste au rezultat două fetițe: Victoria și Iris, pentru care au luptat mult pentru a le aduce pe lume. Lupte au dus și pentru iubirea lor, căci la început lucrurile nu au fost atât de simple, dar au fost frumoase. 

Tavi Clonda a fost prezent în podcastul Dianei Bișinicu, acolo unde a vorbit despre începutul relației cu cea care i-a devenit soție. Când se înfiripau sentimentele între ei, artistul era deja implicat într-o relație, însă s-a asigurat că va da dovadă de maturitate și bărbăție, alegând să facă lucrurile ca la carte. 

Tavi Clonda: „Păream eu băiat rău...”

Cântărețul era implicat emoțional cu o altă femeie atunci când a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție. Deși, inițial i-a fost greu să îi împărtășească Gabrielei acest aspect, în cele din urmă i-a prezentat adevărul din viața sa. 

„Diana Bișinicu: Cât timp a durat tatonarea?

Tavi Clonda: O lună și ceva până ne-am dat seama că ar putea fi ceva, după a mai durat, că nu s-a întâmplat așa.

Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat.”, a povestit Tavi Clonda. 

Povestea lor de dragoste a putut să se concretizeze într-un final atunci când el a fost sincer atât cu fosta parteneră, cât și cu Gabriela. A preferat ca, înainte de a începe un nou capitol al vieții sale, să îl încheie demn pe cel vechi, fapt pe care vedeta de televiziune l-a apreciat. 

„Diana Bișinicu: Dar începuse relația?

Tavi Clonda: Nu, beam o cafea, nu începusem așa, ne vedeam, dar nu prea ne vedeam singuri așa. Ca adolescenții ăia, am ținut-o de mână, la noi așa a fost, alte două, trei zile am pupat-o pe obraz, a cincea am pupat-o pe guriță. Nu m-am grăbit deloc, nici eu, nici ea. Am zis că dacă încep ceva măcar să știu că s-a terminat ce s-a terminat, nu le suprapun că dau și rău. Am 20 de ani? Să zic am fost și cu aia, sunt și cu aia acasă. Am trecut de alea, le-am făcut, mi-au ajuns. Până la urmă i-am spus: Nu a plecat domnișoara de la mine, nu are unde să se mute, erau niște situații. S-a bucurat foarte mult că am fost cinstit, după s-a terminat cu fosta mea și am început o poveste frumoasă de dragoste.”, a mai spus artistul.

Mai multe