Theo Rose, cel mai mare suporter al „tricolorilor”. Ce a făcut înainte de meciul Belgia – România

20 iunie 2024 12:00   Vedete românești

România și Belgia se vor bate pentru victorie, iar Theo Rose, celebra artistă așteaptă cu nerăbdare să facă galerie. Sâmbătă, 22 iunie, RadioZu vine cu autorulota la Baia Mare să transmită live de la cel mai așteptat meci de fotbal.

Theo Rose s-a dovedit a fi unul dintre cei mai mari suporteri ai „tricolorilor”. Într-un clip video pe care l-a publicat Mihai Morar pe Instagram, Theo a cântat un „imn” prin care susține România în meciul de sâmbătă, 22 iunie. Lupta sportivă se va da între Belgia și Baia Mare, iar artista va fi prezentă alături de echipa RadioZu care va transmite în direct, desfășurarea meciului.

„Strângem galeria pentru România  și venim cu #AutorulotaZU să vedem meciul cu Belgia în Baia Mare. Sâmbătă, la ora 22:00, am primit invitația de la terasa @millenniumbaiamare din Centrul Vechi pentru a urmări România - Belgia în direct cu ascultătorii noștri. Lasă o ♥ în comentarii dacă vii și tu!”, a scris Mihai Morar în dreptul filmulețului cu Theo Rose.

„Două fire, două paie, luați Belgia la bătaie! România, ale, România ale. Întăriți-o nițelus, că ajungem acuș-acuș cu echipa lui Drăguș!”, a cântat Theo Rose alături de echipa RadioZu.

Meciurile de la EURO 2024 se desfășoară în Germania

Primul meci al României de la EURO 2024 s-a încheiat cu victoria românilor, înregistrând un scor de 3-0, Ucraina ieșind în dezavantaj. Meciul a fost transmis pe PRO TV  și s-a jucat luni, pe data de 17 iunie, la ora 16:00. Al doilea meci, cel cu Belgia se va juca pe 22 iunie, în acest weekend, începând cu orele 22:00.

Cel de-al treilea meci, va avea loc pe data de 26 iunie, de la ora 19:00, unde România se va confrunta cu Slovacia. Românii sunt nerăbdători să vadă dacă țara noastră va ieși învingătoare în toate cele 3 serii din grupa EURO 2024, care se desfășoară în Germania.

Mai multe