Portugalia începe cu dreptul EURO 2024. Cristiano Ronaldo a reușit un nou record

Portugalia și-a început parcursul la EURO 2024, marți, când a învins naționala Cehiei cu 2-1, într-un meci contând pentru Grupa F, din care mai fac parte  a învins marţi seara, la Leipzig, scor 2-1, echipa naţională a Cehiei, într-un meci din grupa F a turneului final Euro 2024, din care mai fac parte Georgia și Turcia. 

Cristiano Ronaldo (dreapta) a stabilit un nou record la EURO 2024 (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo (dreapta) a stabilit un nou record la EURO 2024 (FOTO: EPA)

Fluierul de start al meciului a consemnat două borne istorice pentru lusitani: pe deoparte, la cei 39 de ani ai săi, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care evoluează la şase turnee finale de Campionat European, iar Pepe s-a remarcat drept cel mai în vârstă fotbalist din istoria turneelor finale europene, la 41 de ani şi 113 zile.

„Încă mai am emoții cu o zi înainte de meci”

„Trebuie să o luăm pas cu pas, să trăim în prezent, să fim calmi, să jucăm la fel de bine ca până acum, să credem în noi. Știm că e o concurență acerbă, dar echipa noastră e gata! Mă bucur de fotbal, recordurile apar natural, savurez cel de-al șaselea meu Campionat European, iar un start bun e esențial. Sunt gata, m-am pregătit pentru această competiție. Emoțiile încă își mai fac simțită prezența, acei fluturași în stomac, în special cu o zi înainte de meciuri”. Dar mă bucur că le simt, când nu le voi mai simți, este un semn să renunț și să spun stop. Sunt motivat și pregătit, echipa noastră e gata”, a declarat portughezul, în perspectiva EURO2024. 
De altfel, Cristiano Ronaldo este primul jucător din istoria fotbalului, care a marcat în 21 de ani consecutivi pentru echipa sa națională. Și, dat fiind că a ajuns la 895 de goluri înscrise în întreaga sa carieră, Cristiano Ronaldo se pregătește să devină primul din istorie, care atinge borna de 900 de reușite. Seria posibilelor recorduri continuă cu faptul că ibericul e la două pase decisive distanță pentru a deveni cel mai bun pasator decisiv din istoria competiției. Portugalia face parte din Grupa F de la EURO 2024, turneu care se desfășoară în Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net