Ți-o mai amintești pe Nicole din „Lacrimi de iubire?” Cum arată acum Mihaela Bărluțiu, cea care a făcut furori în telenovelele românești

21 mai 2024 8:35   Vedete românești

Telenovela românească „Lacrimi de iubire” a fost un adevărat fenomen pe micile ecrane, în anii 2005-2006. Mihaela Bărluțiu, cea care a interpretat-o pe rebela Nicole a reușit să facă furori printre telespectatori la acea vreme. De aceea, mulți se întreabă cum arată și ce mai face acum, actrița.

Cea mai recentă imagine cu Mihaela Bărluțiu

Cei de acasă au fost fascinați de povestea personajelor interpretate de cei mai iubiți actori din serialul „Lacrimi de iubire”. Mihaela Bărluțiu a reușit să făcă furori printre telespectatori în urmă cu mai bine de 18 ani, fiind cea care a interpretat-o pe tânăra rebelă, Nicole. De aceea, mulți s-au întrebat ce mai face și cum arată acum, actrița care a dispărut în urmă cu mult timp din lumina reflectoarelor.

După ce a încheiat filmările serialului „Iubire ca în filme”, Mihaela Bărluțiu s-a mutat în America, mai exact, în Los Angeles. Împreună cu soțul ei, actrița conduce o afacere cu mașini de lux și este mama a două fete. Mai mult, una dintre fiicele sale poartă chiar numele de Nicole.

Actrița din „Lacrimi de iubire” nu doar că s-a retras din industria televiziunii, însă nici pe rețelele de socializare nu este foarte activă. Cea mai recentă fotografie pe care aceasta a publicat-o în mediul online, este de acum câteva luni. Deși a ajuns la vârsta de 35 de ani, blondina pare neschimbată, având același chip inocent și zâmbet larg, ca în anii adolescenței.

Mihaela Bărluțiu: „Eu sunt aia rea din companie”

În urmă cu ceva timp, fiica lui Grigore Varlam (Bebe Cotimanis) povestea cum se desfășoară viața ei profesională în America, dar și cum este să fii mamă a două fete.

„Este foarte mult de muncă şi e greu să te împarţi peste tot… Eu sunt aia rea din companie. Adică sunt cea care rezolvă lucrurile atunci când se împotmolesc, când trebuie lua­tă o decizie importantă, când trebuie acceptat un contract foarte mare.

Am avut chiar acum un contract de închiriere pentru 100 de maşini şi noi aveam în flota noastră doar 75, iar 25 a trebuit să le luăm din alte părţi. Şi atunci tot eu trebuie să vin cu semnătura”, a povestit Mihaela Bărluțiu despre viața ei profesională din America.

„E foarte greu să ai o adolescentă în casă. Încerc să îi fiu prietenă și să o înțeleg în orice situație. Jasmine (Jazz, cum o numesc eu) e un copil extrem de bun, spunea actrița, potrivit Fanatik.ro.

Mai multe