„Tot descopăr”. Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale

20 septembrie 2024 15:15   Vedete românești

Au trecut aproape 7 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, iar Oana Roman nu își găsește nici acum liniștea de când mama ei a părăsit-o și încearcă să se împace cu ideea. Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit că a făcut o descoperire emoționantă în camera celei care i-a dat viață. Ce a găsit fiica lui Petre Roman?

Miora Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov, unde se afla internată de mai mulți ani și beneficia de îngrijirea adecvată nevoilor sale. De când mama ei a părăsit această lume, Oana Roman încearcă să fie puternică, deși încă îi este foarte greu. Când i se face dor de cea care i-a dat viață, vedeta intră în camera acesteia.

De altfel, recent, Oana Roman a dezvăluit în cadrul unui interviu că a descoperit în cutia de amintiri a mamei sale multe înscrisuri pe care are de gând să le strângă și să le publice într-o carte.

Tot descopăr. M-am apucat acum să fac ordine în hârtii, în poze, tot găsesc poze, am găsit hârtii foarte multe, bilete, agende, tot felul de lucruri scrise de ea pe care la un moment dat va trebui să le sortez și poate să scot ceva de acolo, o carte”, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars. 

„Mama îmi zicea la un moment dat ...”

Vedeta se gândește că mulți și-ar dori să afle poveștile Mioarei Roman: „Lucrurile pe care ea le-a scris și care nu au apărut niciodată. Gândurile ei. Cu siguranță ar fi foarte interesant pentru oameni să citească lucruri despre viață scrise de un om care realmente avea ce povesti și avea ce transmite celorlalți”, a mai spus Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman și-a amintit, de asemenea, c e i-a spus mama ei când se afla pe patul de spital:

Îmi aduc aminte că mama îmi zicea la un moment dat, cât încă mai puteam să vorbim, îmi spunea: nu regret că mor, pentru că eu nu îmi doresc să trăiesc în lumea asta în care o să trăiești tu și copiii tăi. Dintr-un anume punct de vedere parcă avea dreptate, parcă se degradează lucrurile din ce în ce mai rău”, a dezvăluit Oana Roman.

Mai multe