Tudor Gheorghe a dezvăluit ce pensie are! Cum se descurcă cu plata facturilor

7 februarie 2022 16:11   Vedete românești

Invitat în cadrul unei emisiuni, maestrul Tudor Gheorghe a dezvăluit câți bani primește din partea statului român. Iată ce pensie are după ce și-a petrecut întreaga viața pe scenă!

Tudor Gheorghe, cântăreț, compozitor și actor, acum în vârstă de 76 de ani, și-a dedicat întreaga viață publicului și scenei, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști români. Invitat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, interpretul a dezvăluit ce pensie are și cum se descurcă din punct de vedere financiar.

Ce pensie are Tudor Gheorghe

Maestrul a dezvăluit în direct ce pensie primește lunar din partea statului român, după cariera sa din spate, de zeci de ani. Pentru un artist, spune el, este o pensie bună.

Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acum. Pentru un artist este o pensie bună”, a declarat Tudor Gheorghe, pentru sursa anterior menționată.

Tudor Gheorghe a fost întrebat, în contextul veniturilor sale, cum se descurcă cu facturile, având în vedere că mai multe vedete autohtone s-au plâns de sumele pe care trebuie să le plătească, în urma scumpirilor la energie și gaze. Printre cei care s-au arătat nemulțumiți de sumele de pe facturi din ultima perioadă se numără Oana Roman, Mihai Trăistariu și Dani Oțil.

Cum se descurcă Tudor Gheorghe cu plata facturilor

Artistul a explicat că fiul său i-a luat însă această povară de pe umeri, el fiind cel care plătește facturile casei. Tudor Gheorghe a glumit, astfel, că el nu are „noțiunea facturilor”.

Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. El se ocupă, eu nu am noțiunea banilor”, a mai spus artistul.

Tudor Gheorghe a susținut sute de spectacole și concerte și a bifat o mulțime de evenimente. Printre cele mai cunoscute și apreciate cântece ale sale se numără „Au înnebunit salcâmii”și „Mărine la nunta ta”. Tudor Gheorghe este însă actor la bază, așa cum a recunoscut, iar de curând a povestit că s-a lăsat drogat pentru a știi cum să se comporte dacă ar interpreta un astfel de rol!

Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. 

M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. (..)  A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. (..)”, dezvăluia artistul, într-un interviu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe