#Exclusiv Click!

Uite-o pe Adda cum se dă de-a berbeleacul. "Cad ca o broască!”

17 martie 2023 20:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adda (31 ani) este o artistă conștiincioasă! A început filmările pentru show-ul de transformări de la Antena 1, "Te cunosc de undeva", al cărui sezon nou va începe pe 1 aprilie, așa că are multă treabă, nu doar la repetiții, ci și la ea acasă.

Noroc că are spațiu mai mult în vila nouă, acolo unde cu ajutorul soțului său exersează de zor să facă o... roată! Cântăreața a postat chiar un filmuleț amuzant pe rețelele de socializare cu ea cerându-i ajutorul soțului său, Cătălin Rizea, să o țină și să o ajute să facă roata. Situația este una extrem de amuzantă! 

"Lasă-mă cu pescuitul tău, că eu trebuie să fac roata la "Te cunosc de undeva" și nu știu să o fac", a început să spună Adda pe filmulețul pe care l-a făcut la ea acasă, încercând, cu ajutorul partenerului său, să facă roata. Adevărul este că s-au distrat amândoi copios. "Au, mijlocul meu! Băi, iubire da' mă ridici prea mult, nu așa se face!", își ceartă Adda jumătatea, după ce s-a dezechilibrat. "Ți-am dat cu piciorul în gură?", l-a întrebat apoi după ce a făcut o mișcare nu tocmai reușită! "Au, m-ai călcat! ", s-a mai văitat artista, iar soțul ei îi purta de grijă ca să nu se lovescă! "Cazi în cap și îți spargi dinții! Ușor, prima dată!", a atenționat-o Cătălin Rizea. 

Mama și soacra ei știu să facă roata

Și pentru că am fost curioși să aflăm dacă antrenamentele pentru roată au dat sau nu roade, am sunat-o pe Adda să ne spună exact dacă a reușit să facă corect acest exercițiu.

"Cad ca o broască! Mama când a văzut filmarea zis că sunt ca o broască turmentată! Mama, la 52 de ani știe să facă roata, soacra mea, la 54 de ani știe să o facă și eu nu pot să o fac. Ele au învățat în copilărie, eu nu am învățat-o și acum zici că mă rup de la jumate, e ceva rău, nu vrei să știi! Cred că o să îmi iasă maxim un triunghi! Până la urmă eu o să încerc să o fac. Voi face ceva, săritura broaștei, ceva, voi face, nu știu! Trebuie să o fac într-un fel! Chestia e că trebuie să o învăț până luni! Într-o zi, o oră și ceva am făcut doar roata, înainte să postez filmarea. Am țopăit de m-a durut capul! ", ne-a povestit Adda, extrem de amuzată și ea de situație. 

Artista e fericită pentru că de curând ea și familia ei s-au mutat în casă nouă, acolo unde se simt cel mai bine. Din punctul de vedere al sănătății, Adda se simte acum bine și a depășit momentele grele din viața ei.

"Sunt mult mai bine! Încă mai am momente în care mai pic, așa, dar merg înainte, încerc să fiu strong (n.r: puternică) pentru că nu am ce să fac, nu vreau să stau să bolesc, nu sunt genul!", ne-a mai mărturisit artista!

Adda a trecut prin mari încercări și a fost la limita puterilor. Artista a aflat, după un an jumătate de chin în care i s-a pus diagnostic greșit, că suferă de Borelioza și Bartonella, cunoscute mai ales ca boala Lyme.

A făcut și terapie hiperbară

Anul trecut în luna octombrie, Adda le dezvăluia fanilor săi că are din nou câteva probleme de sănătate și se află la Constanța, acolo unde a apelat la terapia hiperbară.

“Fashion și beauty n-are mama, că ți-ar da. Nici nu știu când m-am machiat ultima dată. Am avut săptămâna trecută, o mică cădere, vedeți dacă intrăți pe story, unul din simptome. Așa că, de câteva zile sunt din nou în Constanța, la terapia hiperbară.

Sunt oricum mult mai ok față de săptămâna trecută. Și mai ales după aceste ședințe, mă voi simți om din nou. Am de filmat, de lansat piese și o carte. Să fiu mămică cu normă întreagă și ‘nevastă’. Sper că din ce în ce mai sirenă și mai puțîn băbuță. Da’ am noroc cu husband, că-i genul care mă dă cu Voltaren și intră cu mine la toate terapiile că să mă țînă de mână. Mi-a dat și geacă lui acum, să nu-mi înghețe shalele. 

Așa că, după câteva zile de bocete cu muci, sunt din nou aici lângă oamenii în care am cea mai mare încredere că mă vor băga în revizie tehnică totală”, a povestit Adda. Artista a mai dezvăluit și un episod pe care l-a avut la clinică unde a fost să se trateze, care a bucurat-o și i-a făcut ziua.

Mai multe