Betty Stroe de la Etnic, vizitată de urși la noua ei pensiune! „Mi-e frică să ies din casă!”

#Exclusiv Click!

Betty Stroe, fosta componentă a trupei Etnic, a început să construiască pe pandemie o pensiune la munte. Solista și iubitul ei, Zsolt Kapros, nu au finalizat construcția nici până acum, iar prin zonă cam mișună urșii. Betty nu iese neînsoțită din casă de frica lor.

Betty Stroe (37 de ani) și iubitul ei, managerul ei, Zsolt Kapros, au decis să-și facă pe pandemie casa visurilor, la munte. De fapt, cei doi și-au dorit o vilă imensă, care să poată fi folosită și pe post de pensiune.

Au ales un loc de vis, la Telega, județul Prahova, unde sunt vecini cu pădurea, dar și cu urșii. Betty și iubitul ei încă nu au terminat lucrările la noua vilă și își petrec o mare parte din timp acolo.

Betty Stroe: „I-a dat Zsolt prioritate unui urs, care se plimba pe drum în plină zi!”

Zona este superbă, însă este vizitată de urși. Așa se face că solista s-a trezit cu ursul în curte.

În pandemie, ne-am apucat și ne-am construit o casă la Telega, singuri, eu și cu Zsolt. E într-o zonă de munte, foarte frumoasă! Avem pisici, grădină de legume, nebunie. Casa e încă neterminată. Grădina este acum în curs de amenajare pentru că am săpat după cultura de anul trecut.

A venit la un moment dat și un urs în vizită pe la noi. Altădată, i-a dat Zsolt prioritate de dreapta unui alt urs care se plimba pe drum în plină zi, nestingherit.

Nu ies la plimbări prin pădure neînsoțită, mi-e frică să nu dau nas în nas cu vreunul. Nu vin după mâncare, pentru că noi avem totul acoperit, sortat. Și au ce mânca prin livezi, pe unde fac prăpad. Rup prunii, merii, chiar și nucii”, a povestit Betty, pentru Click!

Dacă tot are o grădină imensă, artista a mai pus la punct și o altă afacere. Este vorba de o serie de ceaiuri menite să aducă liniște și relaxare, ceaiuri din plante și din fructe, pe care Betty le cultivă chiar la ea, în grădina de la Telega.

Mai are o afacere cu ceaiuri 100% naturale

Pregătesc să lansez și un brand de ceaiuri anul acesta. Este vorba de ceaiuri 100% naturale, cu plante și fructe din cultura proprie. Am lucrat destul de mult la asta în ultima vreme”, ne-a mai dezvăluit Betty.

Betty Stroe și Zsolt Kapros, managerul ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani și acum de abia așteaptă să termine cuibușorul lor de vis, de la munte, unde și-au băgat toate economiile.

Cine este Betty Stroe?

Betty Stroe și-a început cariera muzicală de la vârsta de doar 4 ani la Palatul Național al Copiilor. În scurt timp, ea a devenit solista Grupului “Allegretto”, iar mai apoi a fost componenta principală a Ansamblului “Românașul”.

Între 2001 și 2007, Betty a fost solista trupei Etnic și a interpretat piese precum: “Sunt o fată frumușică”, “Zorilor”, “Venin” și “Blestem”, de altfel una dintre cele mai ascultate piese ale trupei.

Din 2008, Betty a ales cariera solo și a făcut o schimbare radicală de stil muzical. În 2015, a început colaborarea cu Wilmark pentru proiectul „Tequila Party”, un show spectaculos de muzică și dans, cu multiple schimbări de costume, show de lasere și momente de dans și entertainment.

Pe plan muzical acum pregătesc show-ul <<Tequila Party>>, la care colaborez cu Wilmark. Anul acesta, lansăm încă cel puțin un videoclip sau două împreună și pe asta o să mă și focusez.

Anul trecut a fost un an foarte bun, am fost mult pe scenă, mai ales după pandemie, a fost foarte bine că am putut să ne facem treaba”, ne-a mai spus Betty.

În 1996, Betty Stroe a avut onoarea de a-i cânta lui Michael Jackson, în cadrul concertului de bun-venit pe care organizatorii l-au pregătit pentru cea de a doua vizită a megastarului în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net