Cum arată casa pe care și-o construiește Betty Stroe la Telega! Artista muncește cot la cot cu iubitul!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Betty Stroe (36 ani), fosta componentă a trupei Etnic, muncește din greu la visul ei de a-și termina casa pe care și-o construiește la Telega, ajutată fiind de iubitul și managerul ei, Zsolt Kapros.

Betty Stroe a pozat sexy și ... rea
Betty Stroe a pozat sexy și ... rea

Telega este de altfel locul unde îndrăgita artistă se pregătește să își deschidă și o pensiune, căci, pe lângă afacerea pe care o are acolo, urmează să facă și glamping, iar recent și-a lansat și o linie de ceaiuri menite să  îi "zenifice" pe cei care le consumă, să le aducă liniște și relaxarea, ceaiuri din plante și fructe pe care Betty le cultivă la ea, în grădina de la Telega.

Artista Betty stroe își construiește casa mult visată

Astfel, majoritatea timpului liber pe care îl are, Betty Stroe este plecată cu iubitul ei în afara Bucureștiului, acolo unde construiesc de zor la casa lor mult visată. „Am fundație de beton și tot subsolul e din beton.

Pentru cele două nivele ale casei am optat pentru lemn. Dacă ne ținem de treabă, probabil că va fi gata, cu tot cu finisaje, la sfârșitul acestui an. Acum am acoperișul gata și finisez primul nivel dar  mai durează.

E o zonă de munte, foarte frumoasă! Mai avem foarte mult de investit! Cu tot ce vreau să fac aici, cu glamping, cu pensiune, mai avem de muncă. Când sunt acolo, muncesc și eu câte 8-10 ore pe zi pentru că recunosc că abia aștept să terminăm casa", a declarat Betty Stroe pentru Click!

Artista a recunoscut că pandemia a inspirat-o și a pus atunci și bazele primului business de la Telega. „În timpul pandemiei am deschis și un business de offroad și outlanding. Am și învățat să conduc pe teren accidentat, și ne-a plăcut foarte mult ideea.

Însă nu am avut timp să mă ocup de acest business așa că în pandemie am dat drumul la treabă și am echipat corespunzător mașinile de offroad și ne-am apucat de treabă. Este o experiență foarte frumoasă și interesantă.

Oamenii pe care îi plimbăm sunt încântați. Rămân cu o experiență unică!”, povestea Betty, acum ceva timp într-un interviu pentru Click!, extrem de încântată de această afacere pe care o dezvoltă cu iubitul său, Zsolt Kapros, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani.

Ce nu știați despre Betty Stroe

În anul 1996, Betty a avut onoarea de a-i cânta superstarului Michael Jackson, în cadrul concertului de bun venit pe care organizatorii l-au pregătit pentru cea de a două vizită a să în România. „În acel moment nu realizam amploarea evenimentului,  m-am bucurat foarte mult când am auzit că voi cânta pentru el. M-a aplaudat și am făcut câteva poze. O amintire de pus în ramă și o mare onoare!”, a povestit artista despre acel moment memorabil.

Betty Stroe și-a început cariera muzicală la vârstă de 4 ani la Palatul Național al Copiilor, unde în scurt timp a devenit solistă Grupului “Allegretto”. Betty a fost apoi componenta principală a Ansamblului “Românașul”

În perioada 2001 – 2007, Betty a fost solista trupei Etnic,  unde a dat viață unor piese precum: “Sunt o fată frumușică”, “Zorilor”, “Venin”, “Blestem” - una dintre cele mai ascultate piese, care i-a pus, de altfel, și vocea în valoare.

Începând cu anul 2008, Betty a ales cariera solo și a făcut o schimbare de stil muzical, iar în anul 2015 a început colaborarea cu Wilmark pentru proiectul Tequila Party. Un show spectaculos de muzică și dans, cu multiple schimbări de costume, show de lasere și momente de dans și entertainment.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net