Ultima dorință a Ronei Hartner, îndeplinită de sora ei: „Așa cum purta ea, cum îi plăcea ei”

1 decembrie 2023 7:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe data de 23 noiembrie 2023, Rona Hartner și-a dat ultima suflare pe patul de spital, după ce a pierdut lupta grea cu boala. Pe 29 noiembrie, trupul ei neînsuflețit a fost adus la capela de la Cimitirul Bellu, iar astăzi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, urmează să fie condusă pe ultimul drum. Sora acesteia, Rinda Hartner, i-a fost alături în ultimele clipe de viață, s-a ocupat de pregătirile pentru înmormântare și a îndeplinit ultima dorință a artistei.

Rona Hartner s-a stins din viață la 50 de ani, pe data de 23 noiembrie 2023, lăsând un gol imens în sufletele tuturor. Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei artiste a fost adus miercuri, 29 noiembrie, la prânz, în țară, cu un avion sosit din Franța și depus la capela Cimitirului Bellu Catolic. A fost una dintre dorințele acesteia să fie îngropată unde se odihnește și tatăl ei, care a decedat în urmă cu șapte ani.

Rinda Hartner a reușit să-i îndeplinească ultima dorință

Sora ei, Rinda, a fost cea care s-a ocupat de toate pregătirile pentru funeralii și a ținut să îndeplinească și ultima dorință a surorii sale. Aceasta a mărturisit că, înainte de a-și da ultima suflare, sora ei a cerut să fie îngropată în rochie albă și coroniță cu flori pe cap.

„Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare, și și-a dorit ca fratelele meu să se ocupe de succesiune. Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale”, a declarat Rinda Hartner, pentru viva.ro.

Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum astăzi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Slujba va începe la ora 12.00. Va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic, alături de tatăl, bunicii și străbunicii săi. Artista a lăsat în urmă o fiică în vârstă de numai 15 ani, Rita Sumalya.

Mai multe