#Exclusiv Click!

Viața bate filmul pentru Luciana Indre! S-a vindecat după diagnosticul primit acum 2 ani și urmează să devină mămică! “Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un băiețel”

30 iulie 2024 11:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 2021 a primit o veste nu tocmai plăcută, însă a fost norocoasă și instinctul a salvat-o. Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii “Sănătate cu stil”, de la Prima TV, a trăit pe pielea ei teama de moarte.

A fost diagnosticată cu cancer la sân dar șansa la viață a fost de partea ei. Acum, Luciana Indre s-a vindecat și este extrem de fericită. Viața i s-a schimbat total, s-a căsătorit și este însărcinată în trimestrul al treilea și nerăbdătoare să își strângă băiețelul în brațe.

În doar 2 ani, viața ta s-a schimbat radical. Ai trecut de la agonie la extaz. Cum ai descrie acest drum?

A fost drumul care m-a transformat în ceea ce sunt astăzi: un alt om, care a primit o nouă viață, plină de binecuvântări și cu un alt sens. O viață pentru care sunt recunoscătoare în fiecare zi.

"Mi-aș dori să nasc natural"

A ieșit nunta cum ți-ai dorit? Care a fost cel frumos moment?

A ieșit exact cum am visat, alături de familie, prietenii apropiați și colegi. A fost o zi plină de emoție, dar și de distracție în același timp. Fără doar și poate, cel mai emoționant moment a fost cel în care am pășit în biserică la brațul tatălui meu și l-am văzut pe soțul meu în fața altarului. Ceremonia religioasă a încununat practic toate așteptările noastre. Evident, a urmat petrecerea, la care cred că toată lumea s-a distrat alături de noi.

Cum e soțul tău? Cu ce te-a cucerit?

Are multe calități, dar ce mă impresionează de fiecare dată este bunătatea lui. Vede tot ce e mai bun în oameni, în jur, în orice situație. Dacă am momente mai puțin bune, îmi ridică moralul și mă susține, e stâlpul meu și știu că va fi un tată minunat și un exemplu pentru copilul nostru.

În curând vei deveni mămică. Știi ce vei avea?

Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un băiețel, pe care abia așteptăm să îl cunoaștem și să îl ținem în brațe.

Cum trăiești maternitatea? Cum te bucuri de perioada asta din viața ta?

Sincer, la început mi-a fost puțin frică, țînând cont de boala prin care am trecut. Nu aveam cum să nu îmi pun întrebări, să nu mă gândesc la riscuri. Pe de altă parte îmi doream mult să devin mămică și m-am gândit că trebuie să fie o minune de la Dumnezeu că s-a întâmplat, că m-a binecuvântat cu acest dar minunat. M-am liniștit când am văzut că totul decurge normal, chiar pot spune că am avut o sarcină ușoară până acum. Așa că acum mă bucur împreună cu soțul meu la fiecare control, la fiecare lovitură din burtică și suntem recunoscători în fiecare zi pentru băiețelul nostru.

Cum vei naște, natural sau prin cezariană?

Eu mi-aș fi dorit natural, însă din cauza istoricului, medicii care mă monitorizează mi-au recomandat cezariană.

Revii în toamnă pe micul ecran sau intri în vacanță?

Dacă totul merge bine, așa cum a fost și până acum, îmi propun să revin cât mai repede. Asta nu înseamnă că îl voi neglija pe cel mic, pentru că planul e să revin treptat. Am o echipă minunată pe care mă pot baza și care va lucra și până atunci la pregătirea noului sezon, iar soțul meu mă susține și când vine vorba de munca mea. Dar le luăm pe rând. Deocamdată important e să duc sarcina cu bine până la final, să îmi țin copilul în brațe și să ne bucurăm de noua etapă a vieții noastre. Iar din toamnă, să ne revedem sănătoși, cu familia “Sănătate cu Stil” mărită!

Mai multe