Luciana Indre e însărcinată la doi ani după ce a învins cancerul! Vedeta Prima Tv va avea un băiețel! „Urmează să-i amenajăm camera”

#Exclusiv Click!

Frumoasa prezentatoare de Prima Tv, Luciana Indre, are motive de bucurie, la doi ani după ce a învins cancerul! Vedeta a dat vestea cea mare: este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel.

La doi ani după ce a învins cancerul, Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil” de la Prima TV, a anunțat că este însărcinată. 

Vedeta TV și soțul ei, Octavian, sunt în culmea fericirii, căci urmează să devină în curând părinții unui băiețel. 

Aflată în al treilea trimestru de sarcină, Luciana a dat vestea cea mare și pe rețelele de socializare, unde a postat și câteva imagini cu burtica de graviduță. 

Luciana Indre: „Am început numărătoarea inversă, abia aștept marea întâlnire”

„Mă simt bine, am intrat în trimestrul trei și mă bucur că totul a decurs normal până acum, fără complicații. Am încredere că va fi la fel și în următoarea perioadă. 

Am început numărătoarea inversă și abia aștept marea întâlnire, deși recunosc că îmi vor lipsi momentele astea unice când îi simt fiecare mișcare în burtică” a declarat vedeta Prima Tv, în exclusivitate pentru Click!

„Urmează să îi amenajăm și camera bebelușului”

Luciana și soțul ei au început deja pregătirile pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe bebelușul lor. 

„Am cumpărat tot ce e necesar și în următoarea perioadă urmează să îi amenajăm și camera. 

Nu mă pot abține și oriunde intru într-un magazin mai iau câte ceva de multe ori intru să îmi caut mie o rochiță și ies cu haine pentru el.

Fac în continuare sport și masaj, am făcut încă de la început, ca să mă ajute cu durerile de spate care vin la pachet cu sarcina și m-a ajutat asta enorm de mult”, a mai spus Luciana Indre, în exclusivitate pentru Click!

Luciana Indre, diagnosticată cu cancer mamar 

Luciana Indre a fost diagnosticată  cu cancer mamar în 2021, în urma unui control de rutină. 

Vedeta Prima Tv a suferit o operație de dublă mastectomie, iar după un tratament intensiv, Luciana a reușit un an mai târziu să învingă cancerul.

„Am trecut prin toate etapele unui tratament oncologic: ședințe de chimioterapie, dublă mastectomie cu reconstrucție, apoi alte ședințe de chimioterapie adjuvantă și radioterapie.

Am optat pentru reconstrucție în cadrul aceleași intervenții și cred că astfel mi-a fost mai ușor să depășesc momentul. Îmi aduc aminte că primul lucru pe care l-am făcut atunci când m-am trezit din anestezie a fost să mă palpez, să văd dacă am sânii.

Există viață după cancer! O viață nouă, care vine cu lecții cât pentru zece pe care nu le-ai trăit până acum! Și cu șansa de a schimba totul”, a povestit la acel moment vedeta Prima Tv, pentru Click!

La puțin timp după ce boala a intrat în remisie, Luciana l-a cunoscut pe Octavian, cel care i-a devenit soț anul trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net