Victoria Răileanu a născut o fetiță de nota 10! Ce nume sfânt poartă bebelușa? „Suntem cei mai fericiți din lume!”

18 iunie 2024 4:26   Vedete românești

Veste mare în show-biz! Actrița Victoria Răileanu a născut, devenind mamă pentru a doua oară! Actrița a adus pe lume o fetiță de nota 10! Ce nume special poartă micuța?!

Fetița Victoriei Răileanu poartă numele Maria

Victoria Răileanu (35 de ani) și soțul ei, Adrian Ștefănescu, sunt în culmea fericirii!  Actrița a născut o fetiță sănatoasă tun, căreia i-a pus un nume special. 

Actrița a fost cea care a dat vestea cea mare, pe rețelele de socializare, postând și prima imagine cu bebelușa, în brațele părinților săi, chiar de la maternitate. A divulgat cu acest prilej și numele sfânt primit de micuța ei: Maria. 

 „Suntem cei mai fericiți din lume!Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a scris Vichi Răileanu, pe Instagram, în dreptul fotografiei înduioșătoare cu micuța. 

Vichi Răileanu, în pericol să piardă sarcina!  „Am avut două sângerări puternice”

Actrița Victoria Răileanu (35 de ani) a anunțat în luna ianuarie că este însărcinată, pentru a doua oară. Situația nu a fost, însă, deloc roz în primele luni de sarcină, atunci când actrița s-a simțit rău și a avut probleme de sănătate, printre care și două sângerări provocate de un hematom. 

Actrița a povestit, pe rețelele de socializare, că a fost în pericol chiar să piardă sarcina.

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă. 

Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina”, a povestit Victoria Răileanu, pe Instagram.

Actrița mai are un fiu pe nume Carol, rezultat din mariajul cu actorul Conrad Mericoffer.

La 4 ani de la divorțul de Conrad, actrița  s-a logodit cu Adrian Ștefănescu, bărbatul pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații matrimoniale și care a făcut-o mamă pentru a doua oară. 

Cei doi s-au căsătorit pe data de 30 iulie 2023 într-un cadru cu totul inedit, mai exact pe o barcă în Grecia. Victoria a decis să poarte o rochie vaporoasă din paiete, completată de un buchet mare de hortensie mov și să aibă un look cât se poate de natural. 
Partenerul său s-a îmbrăcat în ziua nunții într-o cămașă frumoasă albă și pantaloni scurți, de in. 

Mai multe