VIDEO Moment inedit la petrecerea de 25 de ani a fiicei Loredanei. Mama și fiica au cântat împreună

16 iulie 2023 6:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica Loredanei, Elena, a împlinit 25 de ani. La petrecerea organizată pentru ea, Elena a cântat împreună cu mama ei melodia ”Ileană, Ileană”. Elena este fiica Loredanei Groza cu producătorul Andrei Boncea .

Loredana Groza și-a sărbătorit fiica la un restaurant în Capitală alături de numeroși prieteni. La un moment dat, mama și-a luat fiica de mână și au pășit pe scena unde au cântat împreună melodia „Ileană, Ileană”. Pe fața Elenei s-a citi multă emoție.

Loredana: „Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă”

Pe contul ei de Instagram, artista a postat poze rare cu fiica ei din timpul copilăriei și adolescenței, dar și un mesaj în care Loredana vorbește despre bucuria de a fi mamă.

„Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parcă fost ieri…Îți mulțumesc, Elena, că m-ai ales să-ți fiu mamă, că mi-ai dat un sens vieții, îți mulțumesc pentru toată bucuria , tandrețea și dragostea pe care mi-o dăruiești în fiecare zi mie și tuturor celor din jur! Iți doresc să-ți trăiești visele cu bucurie si fericire! La mulți ani! Te iubesc, mami”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Videoclipul în care cele două, mamă și fiică interpretează împreună a fost, se asemenea postat pe contul de Instargram cu mesajul „Am sarbatorit-o pe Elena alaturi de prieteni si fani , cu cantec, joc si voie buna si multe torturi”.

Loredana și tatăl Elenei au ascuns divorțul de dragul fiicei

Loredana Groza s-a căsătorit cu producătorul de film, Andrei Boncea în 1998. În același an a apărut și fiica lor Elena.

Cei doi s-au separat câțiva ani mai târziu, dar au fost extrem de discreți cu această parte a vieții lor. Ani de zile niciunul nu a confirmat că ar fi divorțat, deși Loredana și soțul ei nu au mai fost văzuți împreună de o lungă perioadă de timp.

Despărțirea lor a fost confirmată abia anul trecut de tatăl Loredanei, iar divorțul dintre cei doi ar fi avut loc în 2019.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus acesta atunci pentru Cancan.

Nașul Elenei Boncea, este Florin Călinescu.

Elena a urmat un liceu privat cu predare in limba engleza, iar în prezent este producător muzical si lucrează la unul din posturile de radio din Capitala.

Mai multe