Viviana Sposub a debutat cu dreptul în muzică. «Vreau să iau lucrurile treptat»

6 aprilie 2022 18:13   Vedete românești

Fermecătoarea prezentatoare a matinalului de la Kanal D, „Dimineaţa cu noi”, şi-a descoperit talentul muzical în timpul emisiunii „Bravo ai stil, Celebrities”. 

Deja Viviana Sposub (24 de ani) a lansat prima piesă, dar spune că nu se grăbeşte şi vrea să o ia încet.

„Am studiat muzică clasică la Liceul de Artă din Botoşani şi am luat şi lecţii de canto pe vremea când eram copil. Însă am pus stop acestei pasiuni pentru o lungă perioadă de timp. Uite că acum, încurajată fiind de oamenii care m-au ascultat la «Bravo, ai stil!», am revenit către muzică.

Am înregistrat deja prima piesă intitulată «Dragoste», pe care o puteţi găsi pe YouTube. Până la un album este cale lungă, aşa că vreau să iau lucrurile treptat”, a mărturisit solista pentru Click!

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV! Cum i l-a furat Viviana Sposub pe Bursucu' lui Teo?: „A fost dragoste la prima vedere! George, să nu te superi!”

Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune la Antena 1

Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune la Antena 1, unde a prezentat meteo. Apoi a ajuns co-prezentatoare la „Vorbește lumea”, după care a participat la emisiunea ”Ferma”, a revenit la „Vorbește Lumea”.

Pentru Viviana a urmat emisiunea „Bravo, ai Stil”, iar acum urmează o nouă provocare, tot la Kanal D, unde va prezenta matinalul, alături de Bursucu' și George Tănase.

Viviana Sposub a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. A ajuns până în marea finală, însă a fost învinsă de preferata publicului, Ruxi Opulenta.  

Viviana este din Botoșani și trăiește o poveste de dragoste alături de actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. 

Tânăra are planuri mari în viața personală și își dorește să-și întemeieze o familie cât mai curând. ”Îmi doresc foarte mult o familie şi cu siguranţă se va întâmpla la momentul potrivit. Mă bucur de fiecare etapă a vieţii şi nu grăbesc nimic”, a declarat frumoasa brunetă într-un interviu exclusiv pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Mai multe