#Survivor România

Xonia, adevărul despre ce a pățit la Survivor: "Am fost foarte umflată"

24 ianuarie 2022 15:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Xonia a plecat la „Survivor România” cu probleme mari de sănătate. Boala autoimună de care suferă, și în urma căreia solista s-a ales cu toată fața umflată, i-a dat mari bătăi de cap și în Dominicană. Solista a dezvăluit că a suferit o alergie puternică la soare și s-a umflat din nou la față!

Xonia a plecat la „Survivor România” cu serioase probleme de sănătate. Este vorba despre o boală autoimună, care o chinuie de mai multă vreme, și care i-a dat bătăi de cap și în junglă. Deși a stat doar o săptămână și a ieșit foarte repede din concurs, Xonia s-a adaptat cu greu la mediul umed și clima tropicală, iar soarele i-a produs alergie puternică. S-a umflat, din nou, la față.

Așa acum am plecat așa am și venit, eu vroiam să mai stau, puteam mai mult. Am făcut o rectie alergică la soare, am fost foarte umflată și arsă. Corpul meu s-a adaptat greu la vreme.

Au fost zile în care nu mâncam, decât o lingură- două de orez, era foarte clad în timpul zilei. Dormitul nu există, te și plouă. Cătălin Zmărăndescu sforâie rău. E foarte frig noaptea, te trezești ud fleașcă!”, a declarat Xonia, la Pro TV.

În urmă cu 3-4 ani, Xonia a șocat cu aparițiile sale publice. Solista a apărut cu fața toată umflată și s-a crezut atunci că este din cauza intervențiilor estetice. A fost, însă, vorba despre o boală autoimună, pentru care solista urmează deja un tratament ( o afecțiune în care sistemul imunitar atacă în mod greșit organismul).

„Am fost un pericol pentru Elena!”

Xonia a fost prima participantă eliminată de la „Survivor”, în urma nominalizării directe făcute de către Elena Chiriac. Xonia nu a rezistat decât o săptămână în competiția Survivor România.

Am avut mari emoții la consiliu, când mi-a zis domnul Dan numele a trebuit să procesez câteva secunde informația. Am fost șocată! A fost cea mai frumoasă experiență până acum, mi-am dorit mult să fiu acolo. A fost extrem de greu, e mai greu ca la televizor.

Elena m-a nominalizat pentru că am fost un pericol pentru ea. Am avut o presimțire, am avut o intuiție că Elena mă va propune”, a mai spus cântăreața.

Xonia (32 de ani), pe numele adevărat Loredana Sachelaru, a locuit multă vreme cu părinții în Australia, pentru că s-a născut la Melbourne. În România, Xonia a început o carieră muzicală în anul 2010.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News.

Mai multe