Moment special pentru Claudia Pătrășcanu! Cântăreața a împlinit 46 de ani. Imagini emoționante alături de cei doi copii: „Mă simt protejată”

6 octombrie 2024 14:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

 Claudia Pătrășcanu trăiește astăzi momente speciale, deoarece își sărbătorește ziua de naștere. Cunoscuta cântăreață a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani. Iată cum a petrecut, ce mesaj a transmis și cum s-a afișat alături de cei doi băieței ai săi.

„Fiecare an din viața mea este o binecuvântare”

 Claudia Pătrășcanu a împlinit astăzi 46 de ani și pare să radieze de fericire, mai ales că alături de ea sunt cele mai importante ființe din viața ei, copiii. Micuții s-au întors chiar în acest weekend de la tatăl lor, Gabi Bădălău, iar acum sărbătoresc alături de mama lor.

Artista a publicat câteva imagini emoționante alături de Nicolas și Gabriel pe Instagram, acolo unde a transmis și un mesaj. Aceasta spune că are toate motivele să fie o femeie împlinită și că se simte protejată de Dumnezeu, iar fiecare an din viața ei nu înseamnă altceva decât binecuvântare.

 „Fiecare ZI….fiecare AN din viața mea, este o BINECUVÂNTARE! Îmi iubesc copiii, mama, fratele, prietenii…. dar mai presus de orice, îl iubesc pe DUMNEZEU! EL îmi lasă fiecare zi din viață…. pentru a mă bucura de toate darurile LUI!

Iubesc fiecare moment lângă copii… nimic nu e mai important decât familia pe acest pământ…. iar astăzi, ne-am adăpostit împreună sub umbrela vieții noastre. Mă simt protejată de Dumnezeu si de cei doi băieți buni pe care i-am primit de SUS! La mulți ani,mie! La mulți ani, celor care sunt născuți pe 06.10”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram. 

Ce urare i-a făcut lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere

Gabi Bădălău, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu și tatăl copiilor ei, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 3 octombrie. Afaceristul a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de actuala sa iubită, Bianca Drăgușanu. Artista a mărturisit că i-a urat „La mulți ani!” fostului ei soț, însă a făcut acest gest doar de dragul copiilor ei. 

Mai multe