Actrița Claudia Ieremia, Fira Stavrositu din Tătuțu’, soția actorului Mihai Constantin în noul serial de la PROTV! „Am venit în proiectul acesta cu gândul de a face un rol fain”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La sfârșitul lunii iunie au început filmările pentru noul serial de la PROTV: Tătuțu’.

Banner Claudia Ieremia

Cei de acasă au fost fascinați de tot ce s-a petrecut în serialul Clanul. De la povestea celor doi frați, la viața lui Bebe Măcelaru`, până la dorința lui Costoiu de a-l prinde pe Bebe. Toate au un trecut, iar acel trecut își va spune povestea în noul serial: Tătuțu’ - care ne va transpune în timp și ne va duce cu 20 de ani în urmă!  

George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, George Ivașcu – joacă rolurile personajelor lor din Clanul. Actrița Claudia Ieremia, personajul Fira Stavrositu din serialul Tătuțu’ ne-a povestit pentru Click! despre rolul ei, cum este la filmări  dar și despre proiectele în care este implicată, pe lângă școala de șoferi pe care o face acum și doctoratul pe care îl pregatește. În film este soția actorului Mihai Constantin.

"N-aș vrea să o pun pe Fira Stavrositu într-un clișeu"

Ne bucurăm să auzim că faci parte din distribuția noului serial Tătuțu’, producție ce există în același univers cu Clanul. Cu ce gânduri te alături acestui proiect și cum este personajul tău?

Am venit în proiectul acesta cu gândul de a face un rol fain și să întâlnesc/reîntâlnesc oameni noi sau oameni cu care am mai lucrat, să mă bucur de filmări și să mai învăț câte ceva pe platourile de filmare.

N-aș vrea să o pun pe Fira Stavrositu într-un clișeu, dar că tipologie de personaj, dacă spun că e mama a doi adolescenți, înțelegem mai bine coordonatele și situațiile pe care le înfruntă. Ea e soția lui Nelu Stavrositu care este, la rândul lui, o sursă de tensiune și de probleme. Deci, o femeie puternică, care își apără copiii de orice și oricine, inclusiv de tatăl lor.

Acțiunea din Tătuțu’ este plasată la începutul anilor 2000. Ce amintiri te leagă de acea perioadă?

Aveam 27 de ani, o carieră deja, un copil, o familie. Eram în plină ascensiune personală și profesională.

La începutul anilor 2000 ai făcut parte din distribuția serialului de comedie “Om sărac, om bogat”. În ce fel de producții te simți cel mai bine, în drame sau comedii?

Nu contează. La comedii te distrezi mai mult... dar și dramele mă incită.

Cum este trecerea de la teatru și film la serial? Prin ce se diferențiază stilul de lucru?

Sunt printre actorii norocoși care au avut și au o carieră în teatru, dar și experiențe în filme și seriale. Și sper să mai am, haha. Este o recalibrare, trebuie să fii prezent, viu și mereu cu mintea la tine la filmări. Nu ai timp de „studiu" decât acasă, pe platou ești prompt și pregătit. Dar și asta se învață și se fură.

 "Am o familie faină"

Ți-ai descoperit laturi pe care nu le-ai mai explorat până acum, cu rolul din Tătuțu’?

Nu. Este un rol pe care-l construiesc cu regizorul, cu partenerii, sunt niște situații imaginare posibile.

Ai avut ocazia să descoperi noi actori prin intermediul acestui proiect? Sunt actori care te-au surprins?

În primul rând, mi-am cunoscut familia din serial: soțul – Stavrositu - Mihai Constantin și cei doi copii Rona (Grațiela Voicu) și Ovidel (Matei Constantin). Am o familie faină. Cu ei am interacționat cel mai mult, dar am mai cunoscut și alți actori pe care-i știam, dar cu care nu lucrasem.

În ce alte proiecte te vom putea vedea pe viitor?

Am planuri personale (fac școala de șoferi) și profesionale. Îmi voi susține doctoratul, jucăm în Festivalul Național de Teatru spectacolul „Victimele datoriei" de Eugen Ionescu, regia Radu Iacoban, spectacol al Teatrului Naţional Timişoara. Apoi voi începe la Naționalul timișorean repetițiile la spectacolul „De Bergerac", regia Roberto Bacci și „Maupassant va continua", regia Marie Louise Bondy. Iar în decembrie avem FEST-FDR la Timișoara. Cam atât... deocamdată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net