Ce i-a spus Anghel Damian fostei sale iubite, Lia Bugnar, la debutul serialului „Clanul”. „În prima zi de filmare, am fost ...”

Lia Bugnar, în vârstă de 55 de ani, a fost invitată într-o nouă ediție a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole”, difuzată sâmbătă, 25 mai, de la 8.00 dimineața. Artista a oferit detalii despre culisele „Clanul, dar și ce i-a spus fostul iubit, Anghel Damian, la debutul serialului, proiect din care fac parte împreună.

Lia Bugnar dezvăluie ce a vorbit cu Anghel Damian șa debutul serialului „Clanul” / foto: Arhivă
Lia Bugnar dezvăluie ce a vorbit cu Anghel Damian șa debutul serialului „Clanul” / foto: Arhivă

Lia Bugnar, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole”, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, pe ACASĂ, că, în ultima vreme, duce „o viață de muncă și desfrâu. Merg pe direcțiile astea două și ele nu se întâlnesc niciodată decât atunci când, în cadrul desfrâului, scriu la CLANUL. Și se regăsește în serial starea mea euforică. Uneori, scriu în timpul petrecerii, în avion, dar tu știi, că m-ai văzut…”.

De asemenea, artista a vorbit și despre presa de scandal, nuditatea pe scenă și Anghel Damian, fostul ei iubit. Lia Bugnar a avut un rol în serialul „Clanul”, dar și semnează scenariul celei mai de succes producții din România. La început, Anghel Damian i-ar fi spus că e timidă cu personajul ei:

„Mie, Anghel Damian mi-a zis la început că sunt timidă cu personajul meu. În prima zi de filmare, am fost paralizată de frică. După care, m-am mobilizat și n-am mai avut treabă. În principiu, când scriu, mă gândesc la cineva anume… întotdeauna, la oameni foarte talentați. La Clanul, e un generic foarte generos… Mie mi se pare frumos că ceva ce nu mi-a fost greu să scriu a fost completat de restul echipei atât de bine. Și mă refer aici la Anghel, la ceilalți regizori și, mai ales, la colegii actori. Ei au făcut, de multe ori, o treabă peste ceea ce mi-am închipuit eu acasă”, a spus Lia Bugnar.

Lia Bugnar: „Nu deschideți așa ceva!”

În ceea ce privește presa de scandal, actrița le-a recomandat telespectatorilor să nu mai intre pe anumite articole: „Da, o mănânc pe pâine. Nu mai știu cum să acționez butonelele alea… Sunt absolut disperată să fiu în conștiința genului ăla de spectatori. Dacă tu ai acum niște privitori, să-i rugăm să nu mai dea click când văd un titlu de genul: «Actrița a recunoscut, în sfârșit, lucrul pe care îl bănuiam toți».

Nu deschideți așa ceva! Sunt reminiscențe de la episodul de acum doi ani, mai e cineva care se vede că a rămas blocat pe treaba aia. Acum, dacă omul ăla nu reușește să depășească un răhățel din viața mea, îți dai seama cam ce viață are el. Și atunci e de compătimit”.

Despre nuditatea pe scenă, Liei Bugnar nu-i place „nuditatea gratuită” și ar refuza categoric să facă asta pentru un rol: „De principiu, nu-mi place în scenă nuditatea gratuită. Înnebunesc. Când oamenii sunt pe scenă de teatru, fără să existe o motivație artistică și fără se creeze niște imagini foarte frumoase… Corpul omului poate să fie hidos sau superb…. Când zic hidos, nu mă refer la un corp care nu-i frumos. Poate fi un corp frumos care, pus într-un context greșit, arată rău”, a mai spus actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj-Napoca
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net