Actrița din Generația de Aur care apare diseară în serialul „Clanul”: ”Visul meu s-a împlinit!”

#Exclusiv Click!

În această seară, de la 20:30, într-unul dintre ultimele episoade din serialul „Clanul”, telespectatorii vor avea parte de o surpriză de proporții – unele dintre cele mai iubite personaje din „Groapa” își vor face apariția!

Maria Buză, Nicu Mihoc și Marius Manole – aduc „Groapa” în... „Clanul”! Ce relații se leagă între cele două familii importante, dar și ce a însemnat întâlnirea cu actorii din „Clanul”, ne povestește, în exclusivitate pentru Click!, Maria Buză. De asemenea, îndrăgita actriță ne-a mărturisit cât îi era de dor de platourile de filmare de la serial, dar și de ce nu ar trebui să ratăm întâlnirea cu Zina Vlahu!

Maria, personajul tău Zina revine, dar de această dată în „Clanul”. Cum a fost întâlnirea cu Maria Obretin și Cătălina Grama?

Visul meu s-a împlinit! Toată lumea: "Vai ce serial bun, fug acasă,  începe episodul." etc, etc.

Și-mi zic, mă ce noroc au unii! Și într-o zi sună telefonul. O voce cunoscută și de bucurie îmi saltă inima. Stai să vezi acu' ce veste primesc. Filmăm la serialul „Clanul”, zice. Eu, la „Groapa”, adica?

Nu, nu, la serialul „Clanul”.

Măcelaru și Vlahu sunt prieteni. Așa că vei filma cu cele două personaje feminine, Magda și Sofia.

A, păi așa prieteni să tot ai! Da, așa cum spuneam, visul meu s-a împlinit și iată că s-a întâmplat să le întâlnesc pe platourile de filmare ale serialului „Clanul” pe cele doua prietene actrițe, Maria Obretin și Cătălina Grama. Zina revine pe micile ecrane, alături de cele ce au cucerit deja publicul în cele patru sezoane și trebuie să spun că n-a fost ușor deloc.

Ce sentimente te-au încercat când ai revenit în Giurgiu, la locurile de filmare?

Interesant. Noi în povestea lor, familia Vlahu, ei în teritoriul nostru, familia Măcelaru.

Lia Bugnar și Anghel Damian sunt foarte creativi și creatori de-a dreptul în acest episod 11 al sezonului 4, aducând cele doua familii laolaltă.

Cât despre orașul poveștii noastre, "Groapa", Giurgiu și ce sentimente m-au încercat! Nu pot să spun decât că mi s-a făcut un dor de filmări, de echipa noastră, de colegii mei actori și că parcă așteaptă să mă întorc. Cine știe? Poate... o fi să fie!

De ce ar trebui cei de acasă să fie cu ochii pe episodul „Clanul” din această seară?

A, păi cum?! Ce întrebare e asta? Când vreodată avea să se întâlnească Zina cu Magda și Sofia. Când vreodată Vlahu și Măcelaru să fi stat la depănat amintiri și nu numai, sau Alică să fie gazda lui Măcelaru, doar în imaginația Liei Bugnar, care a scris scenariul.

În primul rând, nu trebuie ratat episodul de luni pentru că se termină sezonul și cred că publicul așteaptă cu nerăbdare să urmărească ce mai pățesc personajele și apoi de curiozitate să vadă ce rol are familia Vlahu în povestea celui mai de temut mafiot, Măcelaru. 

Legea în Giurgiu este a lui Sandu Vlahu. Deci?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drum expres foto gds jpg
image
image
image
image
image
image
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
image
actualitate.net
image
actualitate.net