O actriță celebră a venit fără sutien pe covorul roșu! A atras toate privirile

Actrița britanică Freya Allan (22 de ani) s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei, atunci când a pășit pe covorul roșu, la premiera filmului „Regatul Planetei Maimuțelor”, din Londra. Vedeta, care deține o avere de 2 milioane de dolari, a venit îmbrăcată într-un body extrem de îndrăzneț, cu un decolteu adânc.

Freya Allan, în pantaloni negri și un body gri strălucitor
Freya Allan a purtat un body strălucitor (Foto: Profimedia)

Pentru ca ansamblul să atragă și mai mult atenția, Freya a ales să nu poarte sutien. În partea de jos a fost mai „cuminte”, optând pentru o pereche de pantaloni negri cu crac larg. Actrița a adăugat la ținută o pereche de pantofi negri și eleganți, cu vârf ascuțit.

Drept accesorii, focoasa șatenă a ales niște cercei rotunzi și aurii, iar părul și la coafat în așa fel încât să pară ud. Freya Allan o interpretează pe Mae în filmul „Regatul Planetei Maimuțelor”, o tânără care se împrietenește cu Noa, un cimpanzeu vânător.

Cine este Freya Allan

Freya Allan este o actriță britanică cunoscută mai ales pentru că a interpretat-o pe Cirilla Fiona Elen Riannon în serialul Netflix „The Witcher” (2019). Freya a mai apărut și în serialul HBO „The Third Day” și filmul „Gunpowder Milkshake”. Freya Allan a urmat la Headington School, aceeași școală la care a studiat vedeta Harry Potter Emma Watson.

 În ceea ce privește castingul ei pentru cea de-a patra parte din franciza „Planet of the Apes”, Freya a spus recent că: „La interviu, mi-am spus că trebuie să dau tot ce am mai bun din mine. Așa m-am relaxat complet. Am zis că orice ar fi mă voi distra și mă voi bucura să joc acest personaj pentru cel puțin o zi.” 

Freya a mai dezvăluit că, la început, i-a fost dificil să se vadă pe marele ecran: „La premiera sezonului 1 al The Witcher când am văzut cât mi-au albit sprâncenele...Doamne! M-au făcut să arăt groaznic! Acum când mă uit în urmă nu mă deranjează deloc, dar în acel moment, când creșteam și mă transformam într-o femeie, îmi spuneam: O, Doamne, nu vreau să arăt ca un extraterestru!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net