Ce destinație exotică a ales „Vlad Țepeș”? Actorul Daniel Nuță a dezvăluit ce planuri mărețe are Revelion: „Îmi merge foarte bine”

#Exclusiv Click!

Daniel Nuță (30 de ani) a avut un an plin și profitabil, cu multe proiecte și roluri frumoase care l-au ținut ocupat. 

Totul îi merge din plin pe plan profesional dar nici la capitolul relații nu se plânge. Daniel Nuță pregătește un nou serial pentru copii, în care se va implica 100%, și își dorește să intre în noul an cu multe contracte noi semnate.

„Îmi merge foarte bine! Am terminat filmările pentru serialul în care jucam. Acum așteptăm să vedem ce se întâmplă mai departe. Până atunci pregătesc un serial pentru copiii mei de la academie și sunt concentrat în perioada asta pe finanțarea pentru serialul meu. O să fie o chestie pe care nu a mai văzut-o România!", a dat din casă Daniel Nuță, actorul din serialul "Groapa".

De asemenea, tânărul actor care l-a interpretat magistral pe Vlad Țepeș în serialul "Ascensiunea imperiilor - Otomanii", difuzat pe Netflix, este fericit pentru că se implică și în acțiuni caritabile.

Acesta e proiectul la care am muncit o lună de zile cu o echipă minunată! Mi-am dorit să mă implic din prima secundă de când am auzit și sper să reușim să strângem banii pentru construcția noului pavilion de la Spitalul de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandu Obregia. Donează și tu!", a fost mesajul transmis de Daniel Nuța.

Daniel Nuță se va relaxa curând în Thailanda

Daniel Nuță are nevoie de o perioadă de vacanță așa că și-a făcut deja rezervările și traseul pentru Revelion. Va merge în Thailanda alături cu iubita lui și se va bucura din plin de peisajele exotice.

„Îmi doresc să am putere de muncă și să pot face toate lucrurile pe care mi le doresc și mi le-am propus! Mă bucur că voi putea pleca în curând în vacanță și abia aștept să mă relaxez.  O să plec două săptămâni în Thailanda, pe insule. Am muncit tot anul, vreau să mă relaxez puțin și apoi mă întorc cu forțe proaspete pentru filmări", ne-a mai povestit Daniel Nuță care așteaptă nerăbdător să plece în vacanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
banner Andreea Sasu Philipp Plein png
Așa arăta Cristiana Bota la începuturile ei în TVR jpeg
banner stela popescu jpg
banner anca dumitra 2 png
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net