Maria Buză și povestea succesului său. „De ea se leagă totul în viața mea..."

Într-un interviu deschis și sincer acordat revistei VIVA!, Maria Buză, talentata actriță și cântăreață, împărtășește amintiri emoționante despre începuturile sale în lumea artistică și recunoaște rajutorul dat de Lia Bugnar, colega și prietena sa de încredere, care a avut un impact semnificativ în succesul ei.

Maria Buză și Lia Bugnar. Foto: arhiva.
Maria Buză și Lia Bugnar. Foto: arhiva.

Legătura cu Lia Bugnar

"De ea se leagă totul în viața mea, îi mulțumesc pentru tot. Îmi știe toate problemele, temerile...", mărturisește Maria Buză, dezvăluind importanța prieteniei de lungă durată cu Lia Bugnar. Aceasta a fost mereu acolo, susținând-o și încurajând-o în momentele cheie ale vieții sale, chiar și atunci când visul de a deveni actriță și cântăreață părea îndepărtat.

De la Centrul de Calcul la Scena Teatrului Național

Maria Buză rememorează cu nostalgie anii în care, înainte de a da la facultate, a lucrat la Centrul de Calcul. "Au fost doi ani de muncă, dans și stabilitate financiară", își amintește ea. Cu banii din primul salariu, și-a invitat părinții la Athénée Palace pentru a sărbători, evidențiind mândria de a avea independența financiară încă de pe atunci.

Ghidată de Lia Bugnar către Academia de Teatru și Film

maria buza lia bugnar jpg

Pasiunea pentru teatru și muzică a fost întotdeauna prezentă în viața Mariei Buză. Lia Bugnar a fost cea care a ghidat-o către Academia de Teatru și Film, fiindu-i alături în pregătirea pentru admitere. "Lia m-a luat de mână și împreună am mers la Academia de Teatru și Film", mărturisește actrița, citată de revista VIVA!. Lia Bugnar a jucat un rol esențial în susținerea ei, pregătind-o pentru examene și motivând-o să urmeze drumul artistic.

Debutul pe Scena Teatrului Național

Anul 1997 a marcat debutul Mariei Buză pe scena Teatrului Național I.L. Caragiale, în spectacolul "O batistă în Dunăre". Împreună cu doamnele actrițe Mariana Mihuț, Leopoldina Bălănuță și altele, Maria a avut ocazia să își etaleze talentul și să își îndeplinească visul de a juca pe această scenă prestigioasă.

Drumul Către Lumea Muzicii - Șarpele Roșu și primele aplauze

Îndrumată de Lia Bugnar, Maria Buză a descoperit și pasiunea pentru muzică. Lia a sunat la restaurantul Șarpele Roșu și a obținut o șansă pentru Maria să cânte în fața publicului. Această oportunitate a marcat începutul unei cariere muzicale, iar Maria a avut privilegiul să împărtășească scena cu nume precum Titi Rucăreanu, Gheorghe Dinică și mulți alții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net