Adelina Pestrițu, apariție de revistă la avanpremiera lungmetrajului Retreat Vama Veche. Cu cine își lasă celebra influenceriță fiica atunci când pleacă la evenimente

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu (37 de ani) este de departe una dintre cele mai elegante și sofisticate prezente din mediul online. Celebra influenceriță are o echipă de stiliști care îi supervizează fiecare apariție.

După ce a uimit cu rochia aleasă pentru nunta Monicăi Bîrlădeanu, Adelina Pestrițu s-a afișat la avanpremiera filmului „Retreat Vama Veche”, de acum două seri, într-o rochie neagră, elegantă, lungă, la fel de superbă ca și ea.

Adelina Pestrițu le dă clasă multora prin vestimentațiile pe care și le alege. Vedeta ne-a povestit pentru Click! ce o face să râdă cel mai des, cum a fost la filmările pentru lungmetrajul în care a jucat și cu cine o lasă pe fiica ei de 6 ani, Zeny, atunci când ea are treabă și merge la evenimente.

Ce o distrează cel mai tare pe frumoasa vedetă

Adelina, ești acum la o frumoasă avanpremieră a unui film în care ai jucat, Retreat Vama Veche!

Da, așa este! Este un lungmetraj pe care vă invit să îl vedeți pentru că o să aveți parte de o super terapie. De ce spun asta, pentru că se numește Retreat Vama Veche și pentru că  întotdeauna râsul a fost considerat terapie.

Tu la ce râzi cel mai des?

La comedii! La bancuri, cam la tot ce stimulează râsul pentru toți oamenii!

Cu cine ai interacționat cel mai des la filmări?

Cu Emy Alupei pentru că practic a fost partenera mea. Am fost însoțită de ea. Mi-a asigurat o ordine și protecție, este bodyguardul meu din film. Și cu Toto Dumitrescu, Adela Popescu și Laura Cosoi.

Ai făcut furori la sală, abia așteptăm să te vedem. Și cu Toto!

Și eu pentru că nu am reușit să văd filmul până acum!

Știu că ești mereu ocupată, pe drumuri. Cum faci cu micuța Zeny? Cu cine o lași acasă?

Acum este cu Virgil, cu tatăl ei și când vin,  mă bag lângă ea în pat, o iau în brațe, îi spun o poveste. Nu stau la evenimente mai mult de ora 22.00. Încerc să mă încadrez între 21.30-22.00 ca să pot să fiu lângă ea, la culcare.

Ți-ar plăcea să joci într-un film cu fiica ta?

Cu Zeny, da! Îmi doresc! Dacă și ea își dorește, la un moment dat asta, nu știu. Nu spun nu, cine știe! Să vedem ce își dorește să facă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Radu Vâlcan
Banner P. Diddy
banner Ana Maria Gheorghe
Banner Ioana Ginghina
cuplu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net