Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, se mută în casă nouă „Am simțit nevoia să împărtășesc cu voi acest moment”

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au decis! Cei doi au anunțat recent că au simțit nevoie de o schimbare și că, astfel, se pregătesc să se mute într-o casă nouă, o locuință mai mare, după o perioadă de căutări.

Adelina Pestrițu se mută într-o nouă casă / foto: Instagram
Adelina Pestrițu se mută într-o nouă casă / foto: Instagram

În anul 2020, Adelina Pestrițu, soțul ei, Virgil Șteblea, și fiica lor, Zenaida, s-au mutat într-o vilă spațioasă, în zona de nord a Capitalei, amenajată cu ajutorul unui designer de interior. Însă, recent, vedeta a publicat un videoclip pe pagina sa de Instagram, în care le-a spus fanilor că au început să caute o nouă locuință, dorindu-și un spațiu și mai mare, iar după o perioadă de căutări, au găsit căminul pe care și-l doreau.

Actrița, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit în filmulețul publicat că ea și soțul ei au simțit nevoia de o schimbare și că este entuziasmată de noul început care îi așteaptă. De asemenea, a precizat că locuința perfectă pe care au găsit-o se află într-o comunitate sigură.

Adelina Pestrițu: „Am simțit nevoia să împărtășesc cu voi acest moment”

Bună dimineața! Am venit în acest loc unde se aud niște sunete. Cred că vă dați seama că mă aflu pe un șantier. Unde, alături de soțul meu, care este undeva pe acolo, am venit cu un scop sigur. De ceva vreme suntem în căutarea unei locuințe mai spațioase, care să întrunească toate condițiile noastre, care să facă parte dintr-o comunitate sigură unde să ne creștem copilul, și am venit la o vizionare astăzi.

Am decis să fac acest Story pentru că simt eu așa că am găsit ce avem nevoie. Am avut așa un puseu de entuziasm și am simțit nevoia să împărtășesc cu voi acest moment din viața noastră. Deocamdată nu am mai multe detalii pentru voi, dar promit să revin pe acest subiect”, le-a transmis Adelina Pestrițu urmăritorilor ei, prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net