Alexandra Ciomag, Sorin Pușcașu, Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu, declarații în exclusivitate, la intrarea în Survivor All Stars

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Odată cu începerea celei de-a doua săptămâni din show-ul de pe PRO TV, Survivor All Stars, cei de acasă au avut parte de noutăți. Patru concurenți noi au intrat aseară în emisiune.

Doi dintre ei vor face parte din tribul albastru, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu (Războinici), și doi în cel roșu –  Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu (Faimoși). Fiecare dintre ei știe exact ce îi așteaptă în show, a avut ocazia să-și vadă noii colegi și să descopere noile reguli. Acum sunt pregătiți să dea totul pentru a merge cât mai departe.

Înainte de a intra în junglă, ne-au oferit o serie de declarații în exclusivitate

Te temi de concurenții din tribul advers? Sau ți-ai dori ca cineva anume să nu facă parte din echipa ta?

Alexandra: Nu, nu mă tem de niciun concurent din tribul advers, ba chiar abia aștept să joc atât contra  fetelor, cât și băieților! Nu cred că sunt în măsură să răspund la această întrebare, atât timp cât ei sunt în această echipă în sezonul All Stars e tot meritul lor, plus că majoritatea nu-i cunosc, doar pe Robert!

Elena: Sunt de părere că trebuie să fii dispus și capabil să concurezi cu oricine și să fii dispus și capabil să faci echipă cu oricine.

Sorin: Îmi este teamă doar de mine să nu cedez în vreun fel psihic, de dorul familiei, sau fizic, să nu am vreo accidentare și să se repete ce s-a întâmplat în 2021. Consider că producția PRO TV & Acun Media face întotdeauna cele mai bune alegeri, așa că cine a fost chemat, a meritat să ajungă în All Stars, deci echipa o face “antrenorul”, nu “jucătorii”. Noi doar ne conformăm și lucrăm să fim mai buni în această formulă!

Cătălin: Niciodată nu m-am temut de nimeni. Iar dacă aceștia suntem cei care am fost chemați, înseamnă că e locul nostru aici și că așa trebuie să arate lupta pe mai departe. 

Care sunt oamenii de care îți va fi cel mai dor? Și ce planuri ți-ai făcut cu ei înainte de decolarea spre Dominicană?

Alexandra: Fără dar și poate, îmi va fi dor de mama mea, în primul rând, pentru că de când m-am întors mi s-a  părut că timpul petrecut cu ea a fost foarte scurt, cu toate că au trecut 7 luni… de fratele meu, Sebi, de cățelusa mea fără de care nu pot trăi, Loulou, prietenii apropiați, de cea mai bună prietenă a mea, Meira Drăgușin, dar și de colegele mele de la salonul  la care lucrez de când m-am întors de la Survivor.

Elena: Familia, prietenii, Magic, iepurele meu, și copiii de la școala mea. Când mă întorc, plănuim să călătorim, să petrecem timp de calitate împreună, să dansăm și să învățăm lucruri noi.

Sorin: Cred că toată lumea deja știe, dar cu siguranță nu supăr pe nimeni dacă îi repet ținând cont că e vorba de sentimente sincere, Laura, bebe Zayn, Claudiu (fratele meu), mama, tata, nașii lui Zayn, prietenii mei… sunt mulți, am o inimă mare și încăpătoare.

Cătălin: Cred că toată lumea știe – membrii familiei mele. Și cu asta am spus tot. Mă voi gândi constant la ei și știu că, de acasă, îmi vor fi alături la fiecare pas. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
banner sonia trifan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net